Kasım 10'undan beri oynuyordum bir sorun yoktu. Normal düşük ayarlarda oynuyordum geçen gün kasayı söktüm geri taktım ve siyah ekran hatası veriyor. Bir iki kez açıldı ALT+ENTER yapınca ama onda da kastı bayağı hareket edemeyecek şekilde sonra kapatıp açmayi denedim PC'yi açılmadı. 3 saatimi yedi. Yardımcı olur musunuz?
Kasım 10'undan beri oynuyordum bir sorun yoktu. Normal düşük ayarlarda oynuyordum geçen gün kasayı söktüm geri taktım ve siyah ekran hatası veriyor. Bir iki kez açıldı alt+enter yapınca ama onda da kastı bayağı hareket edemeyecek şekilde sonra kapatıp açmayi denedim PC'yi açılmadı. 3 saatimi yedi. Yardımcı olur musunuz?
Alt+ enter yaptım çözünürlüğü kaç yapayım bir de alt enterdan sonra bir iki kez açtı ve bayağı kastı ayarlaya götürene kadar fareyi 1920-1080 Max acabiliordum.