lusie Hectopat Katılım 29 Mart 2021 Mesajlar 2.713 Çözümler 9 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Eylül 2023 #1 Arkadaşlar arkadasim i5 2500 RX 560 8 GB RAM ile GTA 5 de Ultra ayarlarda 90 FPS aldigini soyluyor. Overclock basmis normal mi?
Arkadaşlar arkadasim i5 2500 RX 560 8 GB RAM ile GTA 5 de Ultra ayarlarda 90 FPS aldigini soyluyor. Overclock basmis normal mi?
sıjımatiq Hectopat Katılım 14 Ağustos 2021 Mesajlar 127 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Eylül 2023 #2 lusie dedi: Arkadaşlar arkadasim i5 2500 RX 560 8 GB RAM ile GTA 5 de Ultra ayarlarda 90 FPS aldigini soyluyor. Overclock basmis normal mi? Genişletmek için tıkla... GTA 5 de Ultra ayarlar yok. D?
lusie dedi: Arkadaşlar arkadasim i5 2500 RX 560 8 GB RAM ile GTA 5 de Ultra ayarlarda 90 FPS aldigini soyluyor. Overclock basmis normal mi? Genişletmek için tıkla... GTA 5 de Ultra ayarlar yok. D?
layta Hectopat Katılım 9 Temmuz 2020 Mesajlar 656 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Eylül 2023 #3 lusie dedi: Arkadaşlar arkadasim i5 2500 RX 560 8 GB RAM ile GTA 5 de Ultra ayarlarda 90 FPS aldigini soyluyor. Overclock basmis normal mi? Genişletmek için tıkla... Ultrada o kadar alabileceğini sanmıyorum. sıjımatiq dedi: GTA 5 de Ultra ayarlar yok. D? Genişletmek için tıkla... En yüksek ayarlardan bahsetmiş ultra derken.
lusie dedi: Arkadaşlar arkadasim i5 2500 RX 560 8 GB RAM ile GTA 5 de Ultra ayarlarda 90 FPS aldigini soyluyor. Overclock basmis normal mi? Genişletmek için tıkla... Ultrada o kadar alabileceğini sanmıyorum. sıjımatiq dedi: GTA 5 de Ultra ayarlar yok. D? Genişletmek için tıkla... En yüksek ayarlardan bahsetmiş ultra derken.
lusie Hectopat Katılım 29 Mart 2021 Mesajlar 2.713 Çözümler 9 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Eylül 2023 #4 sıjımatiq dedi: GTA 5 de Ultra ayarlar yok. D? Genişletmek için tıkla... Cogu very high yani layta dedi: Ultrada o kadar alabileceğini sanmıyorum. En yüksek ayarlardan bahsetmiş ultra derken. Genişletmek için tıkla... Kendisi oyle soyluyor hocam
sıjımatiq dedi: GTA 5 de Ultra ayarlar yok. D? Genişletmek için tıkla... Cogu very high yani layta dedi: Ultrada o kadar alabileceğini sanmıyorum. En yüksek ayarlardan bahsetmiş ultra derken. Genişletmek için tıkla... Kendisi oyle soyluyor hocam
sıjımatiq Hectopat Katılım 14 Ağustos 2021 Mesajlar 127 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Eylül 2023 #5 lusie dedi: Cogu Very high yani. Kendisi oyle soyluyor hocam. Genişletmek için tıkla... RX 560 overclock potansiyelini bilmiyorum ancak arkadaşınız güzel atıyor gibi.
lusie dedi: Cogu Very high yani. Kendisi oyle soyluyor hocam. Genişletmek için tıkla... RX 560 overclock potansiyelini bilmiyorum ancak arkadaşınız güzel atıyor gibi.
lusie Hectopat Katılım 29 Mart 2021 Mesajlar 2.713 Çözümler 9 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Eylül 2023 #6 sıjımatiq dedi: RX 560 overclock potansiyelini bilmiyorum ancak arkadaşınız güzel atıyor gibi. Genişletmek için tıkla... Ayarlari gostermiyor ama 90 fps aliyordu actiginda
sıjımatiq dedi: RX 560 overclock potansiyelini bilmiyorum ancak arkadaşınız güzel atıyor gibi. Genişletmek için tıkla... Ayarlari gostermiyor ama 90 fps aliyordu actiginda
sıjımatiq Hectopat Katılım 14 Ağustos 2021 Mesajlar 127 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Eylül 2023 #7 lusie dedi: Ayarlari gostermiyor ama 90 FPS aliyordu actiginda. Genişletmek için tıkla... Medium ayarlardır.
lusie dedi: Ayarlari gostermiyor ama 90 FPS aliyordu actiginda. Genişletmek için tıkla... Medium ayarlardır.
ProximusTwo Megapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 30 Temmuz 2022 Mesajlar 13.561 Makaleler 13 Çözümler 93 8 Eylül 2023 #8 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et 16 GB RAM olmasına rağmen, yüksek ayarlarda 50 FPS civarı geziyor.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et 16 GB RAM olmasına rağmen, yüksek ayarlarda 50 FPS civarı geziyor.
sıjımatiq Hectopat Katılım 14 Ağustos 2021 Mesajlar 127 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Eylül 2023 #9 ProximusTwo dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et 16 GB RAM olmasına rağmen, yüksek ayarlarda 50 FPS civarı geziyor. Genişletmek için tıkla... Farklı işlemci.
ProximusTwo dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et 16 GB RAM olmasına rağmen, yüksek ayarlarda 50 FPS civarı geziyor. Genişletmek için tıkla... Farklı işlemci.
lusie Hectopat Katılım 29 Mart 2021 Mesajlar 2.713 Çözümler 9 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Eylül 2023 #10 sıjımatiq dedi: Medium ayarlardır. Genişletmek için tıkla... Olabilir