FNT Hectopat Katılım 26 Şubat 2021 Mesajlar 1.387 Çözümler 4 8 Eylül 2023 #11 lusie dedi: Cogu very high yani Kendisi oyle soyluyor hocam Genişletmek için tıkla... 30 40 tan 90 a çıkması pek olası olmadığı gibi hadi oldu diyelim o ekran kartı fazla dayanmaz.
lusie dedi: Cogu very high yani Kendisi oyle soyluyor hocam Genişletmek için tıkla... 30 40 tan 90 a çıkması pek olası olmadığı gibi hadi oldu diyelim o ekran kartı fazla dayanmaz.
SEMIKAANCAKIR Petapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 25 Ağustos 2020 Mesajlar 24.274 Makaleler 2 Çözümler 57 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Eylül 2023 #12 Ben RX580 8 GB'la o değeri alamıyorum
ProximusTwo Megapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 30 Temmuz 2022 Mesajlar 13.561 Makaleler 13 Çözümler 93 8 Eylül 2023 #13 sıjımatiq dedi: Farklı işlemci. Genişletmek için tıkla... Neredeyse aynı işlemci. Ayrıca OC yapsa bile, o değeri alamaz.
sıjımatiq dedi: Farklı işlemci. Genişletmek için tıkla... Neredeyse aynı işlemci. Ayrıca OC yapsa bile, o değeri alamaz.
lusie Hectopat Katılım 29 Mart 2021 Mesajlar 2.713 Çözümler 9 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Eylül 2023 #14 ProximusTwo dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et 16 GB RAM olmasına rağmen, yüksek ayarlarda 50 FPS civarı geziyor. Genişletmek için tıkla... Hocam yayın açtırdım bazı ayarları high de 40 50 fps alıyor yalan atıyomuş demek
ProximusTwo dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et 16 GB RAM olmasına rağmen, yüksek ayarlarda 50 FPS civarı geziyor. Genişletmek için tıkla... Hocam yayın açtırdım bazı ayarları high de 40 50 fps alıyor yalan atıyomuş demek