C casperererer2 Centipat Katılım 11 Nisan 2022 Mesajlar 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Nisan 2022 #11 Dual channel için ne kadar bir masrafı var Sanırsam 4gb ram alıcam bir adet
Devrim1452 Hectopat Katılım 15 Ağustos 2021 Mesajlar 347 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Nisan 2022 #12 casperererer2 dedi: Dual channel için ne kadar bir masrafı var sanırsam 4 GB RAM alacağım bir adet. Genişletmek için tıkla... Diğer RAM'le aynı olması gerekiyor alacağınız RAM'in. Ayrıca slotta olması gerekiyor. Anakartının modeli ne?
casperererer2 dedi: Dual channel için ne kadar bir masrafı var sanırsam 4 GB RAM alacağım bir adet. Genişletmek için tıkla... Diğer RAM'le aynı olması gerekiyor alacağınız RAM'in. Ayrıca slotta olması gerekiyor. Anakartının modeli ne?
JixTeq Hectopat Katılım 27 Eylül 2019 Mesajlar 170 Yer Adana Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 11 Nisan 2022 #13 Sistemde SSD yok ise SSD alabilirsiniz. Ekran kartınızı değiştirmelisiniz ve 4 GB RAM daha almalısınız. Sistem rahat edecektir.
Sistemde SSD yok ise SSD alabilirsiniz. Ekran kartınızı değiştirmelisiniz ve 4 GB RAM daha almalısınız. Sistem rahat edecektir.
C casperererer2 Centipat Katılım 11 Nisan 2022 Mesajlar 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Nisan 2022 #14 Aga ssd almak fps de bir artış yaşatır mı?
183189 Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 1 Eylül 2017 Mesajlar 3.827 Makaleler 1 Çözümler 94 11 Nisan 2022 #15 casperererer2 dedi: Aga SSD almak FPS'de bir artış yaşatır mı? Genişletmek için tıkla... Hayır. Bilgisayar daha hızlı açılır, oyunlarda yükleme süreleri azalır.
casperererer2 dedi: Aga SSD almak FPS'de bir artış yaşatır mı? Genişletmek için tıkla... Hayır. Bilgisayar daha hızlı açılır, oyunlarda yükleme süreleri azalır.
Shinyapo LXXIV Decipat Katılım 4 Temmuz 2021 Mesajlar 2.222 Çözümler 4 11 Nisan 2022 #16 casperererer2 dedi: Aga ssd almak fps de bir artış yaşatır mı? Genişletmek için tıkla... Kuzenimde 1 TB HDD var 2 dakikada anca görüyor masaüstünü ben de SATA SSD var 13 saniye alıyor. M.2 SSD daha hızlıdır büyük ihtimal.
casperererer2 dedi: Aga ssd almak fps de bir artış yaşatır mı? Genişletmek için tıkla... Kuzenimde 1 TB HDD var 2 dakikada anca görüyor masaüstünü ben de SATA SSD var 13 saniye alıyor. M.2 SSD daha hızlıdır büyük ihtimal.
C casperererer2 Centipat Katılım 11 Nisan 2022 Mesajlar 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Nisan 2022 #17 Devrim1452 dedi: Diğer RAM'le aynı olması gerekiyor alacağınız RAM'in. Ayrıca slotta olması gerekiyor. Anakartının modeli ne? Genişletmek için tıkla... asus p8h61-m lx rev 1.00 modeli de halletim ssd aldım bir de sanırsam anakart 16 gb kadar destekliyormuş 2 tane 8gblık ram aldım ekran kartına şuanlık dokunmayacagım en kartı yok denecek kadar kötü diyorlar ona da zamanla bir ayar çekerim
Devrim1452 dedi: Diğer RAM'le aynı olması gerekiyor alacağınız RAM'in. Ayrıca slotta olması gerekiyor. Anakartının modeli ne? Genişletmek için tıkla... asus p8h61-m lx rev 1.00 modeli de halletim ssd aldım bir de sanırsam anakart 16 gb kadar destekliyormuş 2 tane 8gblık ram aldım ekran kartına şuanlık dokunmayacagım en kartı yok denecek kadar kötü diyorlar ona da zamanla bir ayar çekerim