i5-2500 sistemde Payday 2 Loading çok yavaş

Makaleler
2
Yer
Mersin
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Payday 2 oynuyorum, sistemimi aşağıda belirtiyorum. Grafiklerim yüksek ve streaming chunk 4096. Fakat odalara girerken hazır verme ekranında loading kısmı neredeyse 1 dakikaya yakın sürüyor. Dosya doğrulaması yaptım, oyunu hem SSD hem de HDD üzerinde denedim fakat sorun aynı şekilde devam ediyor, herhangi bir ısınma problemi veya disklerde hız düşüşü yok. İnternet hızım da yeterli, 100Mbps fiber.

i5 2500, RX 460 OC, 2x4 DDR3 1333MHz, WD Blue 250GB SATA, Seagate Barracuda 1TB 2.5" 5400RPM.

Dediğim gibi SSD veya HDD fark etmeksizin aynı şekilde yavaş yüklüyor. i5 3230M ile SSD'siz oynayan arkadaşım bile benden daha hızlı giriyor odalara.

Arada 1 nesil var ama tabii ki de fark eder sisteminizden dolayı bu yavaşlık orta veya düşük ayarlara çekerseniz daha hızlı girebilirsiniz.

Arada 1 nesil var ama tabii ki de fark eder sisteminizden dolayı bu yavaşlık orta veya düşük ayarlara çekerseniz daha hızlı girebilirsiniz.
1 nesil var fakat 3230m mobil bir işlemci, üstelik çift çekirdekli ve turbo hızı i5 2500'e göre düşük. En düşük ayarlarda da denedim, maalesef değişen bir şey yok.

1 nesil var fakat 3230M mobil bir işlemci, üstelik çift çekirdekli ve Turbo hızı i5 2500'e göre düşük. En düşük ayarlarda da denedim, maalesef değişen bir şey yok.

Sizin işlemciniz kağıt üstünde daha iyi görünüyor fakat nm süreci daha kalın ve Memory bandwidth daha düşük ve DDR3 klasmanında 3230M daha yüksek RAM hızını destekliyor başka bir sebebi olamaz sanırım. Arka plan uygulamarınızı azaltmayı deneyin.

Yavaşlık derken nasıl bir durumdan bahsettiğimi anlamamış olabilirsiniz diye ufak bir video yüklemek istedim, bu arada oyunda mod yüklü değil, paraya aldanmayın.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

elbette dediğiniz gibi sistemden kaynaklı bir yavaşlık olması lazım ama bu kadar yavaş olmasının sistemim ile bir alakası olduğunu düşünmüyorum. GTA 5'e bile daha hızlı giriyorum neredeyse. Videoyu çekerken grafikleri en düşüğe çekip streaming chunk ayarını en yüksekte bıraktım.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…