i5 2500 Sisteme Ekran Kartı Önerisi

asmalikonak

Hectopat
Daha fazla  
Sistem bilgilerim yukarıdaki gibidir. Sizden isteğim; rust, the forest, h1z1, witcher 3 gibi oyunları akıcı bir şekilde oynatabilecek iyi bir ekran kartı önerisi. Günümüz oyunları orta ayarlarda oynatsa yeterli. Bütçe olarak en fazla 550 liraya çıkılabilir. Teşekkürler şimdiden.

Güç kaynağı: THERMALTAKE TR2 S 80PLUS 600W GÜÇ KAYNAĞI

Tavsiyelerinizi bekliyorum.

Rx 460/GTX 1050 alabilirsiniz. Ama ben sizin yerinizde olsam biraz daha bekleyip bütçe artırarak RX 470 alırdım. F/P olarak piyasadaki en iyi kart denebilir.

Rx 460/GTX 1050 alabilirsiniz. Ama ben sizin yerinizde olsam biraz daha bekleyip bütçe artırarak RX 470 alırdım. F/P olarak piyasadaki en iyi kart denebilir.

Teşekkürler. Rx 460 söylediğim kriterlere uyuyor mu gerçek manada? İşimi görür mü yani, aldıktan sonra pişman olmak istemem.

Başka önerilerde bekliyorum.

Rust optimizasyon sıkıntılarıyla boğuşuyordu ben son oynadığımda. The Forest'ı hiç oynamadım. Ama hepsini tek tek Youtube'da aratarak bulabilirsiniz kartların performanslarını. Örnek olarak: "RX 460 Witcher 3"

R7 265 DDR5 256Bit 2GB bütçenize uygundur. RX 470 biraz daha yüksek fiyatlıdır.

Tabii arkadaşın dediği gibi RX 470 varken neden 265 alınsın. Biraz daha bekleyip RX 470 almanı tavsiye ederim.

İnceledim, bir sıkıntı çıkmayacak gibi duruyor. Yeterli performans veriyor. Merak ettiğim bir husus; işlemciyle alakalı bir sıkıntı yaşatır mı? Yoksa ekran kartı durumu toparlar mı? Yani sisteme genel olarak baktığında Rx 460 ı da ekleyip, bir sorun yaşatır mı bana?

Ek olarak bir sorum daha; Asus Nvidia GeForce GTX 750 Ti ile Rx 460 karşılaştırıldığında hangisi daha ağır basar? Daha iyi performans verir?

Son düzenleme:
RX 460 daha yeni nesil. Performans olarak da daha iyidir diye düşünüyorum.

RX 460 daha yeni nesil. Performans olarak da daha iyidir diye düşünüyorum.
Aralarında performans olarak çok büyük bir fark yok (5-10 fps arası oyununa göre artabiliyor).

Ama aralarında şuan 200 tl fark var.
Tabikide belli konularda Rx 460 ın avantajı var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…