Sistem bilgilerim yukarıdaki gibidir. Sizden isteğim; rust, the forest, h1z1, witcher 3 gibi oyunları akıcı bir şekilde oynatabilecek iyi bir ekran kartı önerisi. Günümüz oyunları orta ayarlarda oynatsa yeterli. Bütçe olarak en fazla 550 liraya çıkılabilir. Teşekkürler şimdiden.
Güç kaynağı: THERMALTAKE TR2 S 80PLUS 600W GÜÇ KAYNAĞI
Rx 460/GTX 1050 alabilirsiniz. Ama ben sizin yerinizde olsam biraz daha bekleyip bütçe artırarak RX 470 alırdım. F/P olarak piyasadaki en iyi kart denebilir.
Rx 460/GTX 1050 alabilirsiniz. Ama ben sizin yerinizde olsam biraz daha bekleyip bütçe artırarak RX 470 alırdım. F/P olarak piyasadaki en iyi kart denebilir.
Rust optimizasyon sıkıntılarıyla boğuşuyordu ben son oynadığımda. The Forest'ı hiç oynamadım. Ama hepsini tek tek Youtube'da aratarak bulabilirsiniz kartların performanslarını. Örnek olarak: "RX 460 Witcher 3"
Rust optimizasyon sıkıntılarıyla boğuşuyordu ben son oynadığımda. The Forest'ı hiç oynamadım. Ama hepsini tek tek Youtube'da aratarak bulabilirsiniz kartların performanslarını. Örnek olarak: "RX 460 Witcher 3"
İnceledim, bir sıkıntı çıkmayacak gibi duruyor. Yeterli performans veriyor. Merak ettiğim bir husus; işlemciyle alakalı bir sıkıntı yaşatır mı? Yoksa ekran kartı durumu toparlar mı? Yani sisteme genel olarak baktığında Rx 460 ı da ekleyip, bir sorun yaşatır mı bana?
Ek olarak bir sorum daha; Asus Nvidia GeForce GTX 750 Ti ile Rx 460 karşılaştırıldığında hangisi daha ağır basar? Daha iyi performans verir?