i5 2500 Sisteme İşletim Sistemi Tavsiyesi

AyazDuru

Kilopat
Katılım
20 Haziran 2018
Mesajlar
28
i5 2500.
GT 1030 OC.
8 GB RAM DDR3 1333MHz.
Ve yavaş bir HDD'ye sahibim.

Windows 10 kullanıyorum şu anda genellikle GTA 5 ve Arma 3 oynarım, fakat Windows 10'a geçtiğimden beri oyunu alta aldığımda arama cubuğuna bir şeyler yazmak istediğimde çubuk bile 30 40 saniyede açılıyor, sizce Windows 8.1i yüklemeli miyim bu kadar sorun çıkarır mı kaç FPS vesaire artar?
 
Windows 8.1 daha stabil çalışır gibi duruyor, benim R7 240 ve Core 2 Quad'lı bir sistemim vardı ve Windows 10'da aşırı donmalar yaşıyordum, sonra 8.1'e geçmiştim ve rahatlamıştı size de tavsiye ederim denemekten zarar gelmez
 
Pentium E6600 3.06 GHz
AMD ati HD 5550 1GB 128 bit
Samsung 250 gb HDD 16 mb önbelleğe sahip harddisk kullanıyorum.

Windows 10 eski sürümlerinde %99 disk sorunu vardı. Ben en güncel windows 10 pro 2004 sürüm X64 USB'den format attım ve iyi çalışıyor. Hızda problem yok Windows 7'ye göre chrome daha hızlı açılıyor ve daha iyi tepki veriyor. Ayrıca 300 mb daha fazla RAM kullanıyor chrome. Sanırım windows 10 takılmayı ve crash'ı engellemek için yüksek RAM kullanımını chrome'a veriyor. HDD'de bad sector yoksa Windows 10 kullanabilirsin. İlk başta yavaş gelebilir tedirgin olma, arka planda çalışan uygulamaları kapat. Onedrive sil gereksiz windows ile gelen oyunları sil vb. Onun dışında windows 10 rahat kullanabilirsin sisteminde.
 
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı