theshamkhal Zeptopat Katılım 24 Şubat 2023 Mesajlar 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Mart 2023 #1 Her kese merhaba arkadaşlar sistemim Intel i5 2500 3.3 GHz. 6 GB RAM Ekran kartim AMD Radeon HD 7470 1GB. Bu ve diger bunlara benzer oyunlarda bu sistemle kac FPS alirim? Veya oyun tavsiyesi olan varsa yardimci olabilir mi? Teşekkürler.
Her kese merhaba arkadaşlar sistemim Intel i5 2500 3.3 GHz. 6 GB RAM Ekran kartim AMD Radeon HD 7470 1GB. Bu ve diger bunlara benzer oyunlarda bu sistemle kac FPS alirim? Veya oyun tavsiyesi olan varsa yardimci olabilir mi? Teşekkürler.
Achlyis Hectopat Katılım 3 Ocak 2023 Mesajlar 3.322 Makaleler 3 Çözümler 7 Yer İstanbul Daha fazla Sistem Özellikleri Gigabyte GTX 1660 Ti Intel Core i3-10100F XPG D35G 2x8 MSI PRO H410M-B Cinsiyet Erkek 1 Mart 2023 #2 Witcher 2 rahat oynarsın diye düşünüyorum. Ama optimizasyonu çok iyi bir oyun değil.
theshamkhal Zeptopat Katılım 24 Şubat 2023 Mesajlar 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Mart 2023 #3 Achlyis dedi: Witcher 2 rahat oynarsın diye düşünüyorum. Ama optimizasyonu çok i o oyunu nedense cogu kisi optimizasyonu kotu diyorlar. Peki Shadow of mordor oynayabilir miyim? Bu sistemle. Genişletmek için tıkla... peki shadow of mordor oynaya bilirmiyim? witcher 2 optimizasyonu kotu konusunda cok kisi aynini soyluyor Achlyis dedi: Witcher 2 rahat oynarsın diye düşünüyorum. Ama optimizasyonu çok iyi bir oyun değil. Genişletmek için tıkla...
Achlyis dedi: Witcher 2 rahat oynarsın diye düşünüyorum. Ama optimizasyonu çok i o oyunu nedense cogu kisi optimizasyonu kotu diyorlar. Peki Shadow of mordor oynayabilir miyim? Bu sistemle. Genişletmek için tıkla... peki shadow of mordor oynaya bilirmiyim? witcher 2 optimizasyonu kotu konusunda cok kisi aynini soyluyor Achlyis dedi: Witcher 2 rahat oynarsın diye düşünüyorum. Ama optimizasyonu çok iyi bir oyun değil. Genişletmek için tıkla...