Satılık i5 2500 Tabanlı Sistem

Huntera

Hectopat
Merhabalar,

Yeni bir sistem toplamak istediğimden dolayı Pc'yi satmak istiyorum. Bazı parçaların garantisi devam etmekte yanlarına yazıcam. Ayrıca garantiler Vatan Bilgisayar üzerindendir.

İşlemci : Intel i5 2500

Ekran Kartı : Asus gtx 760 Direct Cu II daha 2.11.2017' e kadar garantisi var

Anakart : Asus P8H61 -M

RAM : 4x2 Kingston (667 MHz)

Kasa : POSEIDON 310 80PLUS 750W MidT ATX gerçekten çok beğendiğim bir kasa içinde mavi Led ışık var. (İçinde ki güç kaynağı yenisi ile değiştirdim)

PSU : XIGMATEK TAURO SERİSİ 80PLUS BRONZE 500W bu ürünü de yeni aldım garantisi devam etmekte.

Bilgisayarımda çoğunlukla oynadığım oyunlar Battlefield 3-4, Star Wars the Old Republic ve çıkan singleplayer oyunlar(Dİshonored, Assasins Creed)

Yukarda bahsettiğim oyunlar gayet rahat ve akıcı bir şekilde oynadım. Özellikle Swtor sistemleri zorlayan bir oyun olmasına rağmen neredeyse yeni sistemler ile aynı kalitede oynayabildim.

Fiyat 1300 tl olarak düşünüyorum, pazarlık payı elbet var ancak çok anormal bir teklif yapmayın lütfen.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam selam güncelse eğer 0538 410 4918 numaralı telefondan WhatsApp aracılığıyla görüşmek isterim.

İşlemci, anakart için fiyat belirler misiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…