i5 2500K alınır mı?

alkanstar

Femtopat
Daha fazla  
  • RX550 2 GB.
  • i3 3210.
  • 8 GB 1333Hz DDR3.
  • 350 watt.
İşlemciyi değiştirmeyi düşünüyorum i5 2500K önerdiler 2.el fiyatları çok uygun almayı düşünüyorum. Bu fiyatlara başka öneriniz var mı? Sahibinden de 450-600TL falan i5 2500K bu fiyata daha iyi alabilir miyim?

Son düzenleyen: Moderatör:
İşlemci ve anakartının soketine(ya da pin deniyor.) bakman gerekli..

Örneğin;

Kullandığın LGA1155 soketli bir işlemci. O zaman anakartında LGA1155 soketli bir anakarttır. Almak istediğin işlemci de LGA1155 soketli bir anakart olduğu için uyacaktır.

Anakartının marka modelini internete yazarsan, hangi soketi desteklediğini bilgileri arasında kolayca öğrenebilirsin. Ona göre de işlemci alabilirsin. İşlemcinin de bilgilerini aynı şekilde bulabilirsin.

Ama garanti olsun diye anakartının marka modelini internete yaz ve hangi işlemcileri desteklediğine bak.

Mesela kullandığım anakartın gibi..

123.JPG

Anakartının marka modeli nedir?

İşlemci ve anakartının soketine(ya da pin deniyor.) Bakman gerekli.

Örneğin;

Kullandığın LGA1155 soketli bir işlemci. O zaman anakartında LGA1155 soketli bir anakarttır. Almak istediğin işlemci de LGA1155 soketli bir anakart olduğu için uyacaktır.

Anakartının marka modelini internete yazarsan, hangi soketi desteklediğini bilgileri arasında kolayca öğrenebilirsin. Ona göre de işlemci alabilirsin. İşlemcinin de bilgilerini aynı şekilde bulabilirsin.

Ama garanti olsun diye anakartının marka modelini internete yaz ve hangi işlemcileri desteklediğine bak.

Mesela kullandığım anakartın gibi.

Eki Görüntüle 1567711

Anakartının marka modeli nedir?

Anakartın bilgilerine bilgisayardan erişemiyorum kasanin içini açıp baksam modeli markası yazıyor mudur?

Anakartın bilgilerine bilgisayardan erişemiyorum kasanin içini açıp baksam modeli markası yazıyor mudur?
Eğer yapabiliyorsan o da olur. Hem de temizlemiş olursun elin deymişken. İçine güzelce bir hava tut. 😁

Ama şu programı kurarak da öğrenebilirsin;

Ya da;
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Eğer yapabiliyorsan o da olur. Hem de temizlemiş olursun elin değmişken. İçine güzelce bir hava tut. 😁

Ama şu programı kurarak da öğrenebilirsin;

Ya da;
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Uygulamadıkileri uyguladım ama bende yazmıyor o kadar eskiki birazdan kasayı açıp bakacağım.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı