i5-2500K işlemci DDR3 2133 MHz RAM ile çalışır mı?

cjambo

Kilopat
Daha fazla  
Aklımda Sandy Bridge sistem toplamak var. Günümüzde hala performansları çok iyi. Biliyorsunuz ki RAM hızı günümüzde önemli. Ben webde araştırma yaptım ama istediğim bilgiye ulaşamadım. Intel i5-2500K bilgi sayfasına baktığımda desteklenen maksimum bellek frekansının 1333 MHz olduğunu görüyorum. Fakat almayı düşündüğüm ilk anakart overclock ile 2133 MHz'ye kadar hızı desteklemekte iken ikinci anakart overclocksuz 2133 MHz'e kadar hızı destekliyor. Sormak istediğim soru şu, Intel i5-2500K 2133 MHz RAM ile uyumlu olarak çalışır mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
En fazla DDR3 1066/1333 MHz ve 32 GB bellek destekliyor işlemciniz.
İşlemciniz LGA1155 soket yapısına sahip. Anakart alırken 1155 pin destekli olmasına dikkat etmelisiniz. Anakart almanız bu işlemci için gereksiz olur. Daha yüksek frekanslı belleklere sahip bir sistem kurmak istiyorsanız işlemci, anakart ve bellekleri tamamen değiştirmeniz gerekli. Siz bence sistemi tamamen değiştiremiyorsanız ekran kartınızı değiştirin derim. Tabi güç kaynağınızın markası, modeli ve gücü önemli. Biz sistem özelliklerinizi yazın. Bütçenizi belirtin. Ona göre daha iyi tavsiyede bulunalım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…