i5 2500K ve GTX 750 Ti sistem CS:GO Kasma Problemi

toretto34

Hectopat
Intel i5 2500K işlemci, ASUS GTX 750 Ti 2 GB ekran kartı kullanıyorum. Power'ımı değiştirdim 300W'tan 700W'da çıkarttım daha sonra oyun ayarları mı yükseğe çekerek full çözünürlükte oynuyorum. FPS 100-200 arasında değişiyor ve akıcı da. Fakat arada 1 saniyelik bir donma oluyor, işlemci ve ekran kartı değerlerini takip ediyorum fakat neyden kaynaklandığını çözemiyorum.
Yardımcı olur musunuz? İyi günler herkese.

Sıcaklık, CPU ve GPU kullanımı gibi değerlerin ekran görüntüsünü atabilir misiniz?
Sisteminizin tüm özelliklerini yazınız.

Sıcaklık, CPU ve GPU kullanımı gibi değerlerin ekran görüntüsünü atabilir misiniz?
Sisteminizin tüm özelliklerini yazınız.

İntel Core İ5 2500K işlemci,
Gigabyte Z77x-UD3H anakart,
Nvıdıa Geforce GTX 750 Ti ekran kartı,
2 adet crucial 8gb 1gx64 ddr3 1600 udimm 240 ram mevcuttur kardeşim.

Dosya Ekleri

• Counter-strike Global Offensive Screenshot 2019.10.10 - 20.56.20.18.png
    1.008,4 KB · Görüntüleme: 92
HDD'mi kullanıyorsunuz? Farklı çözünürlükte deneyin veya arka planda çalışan gereksiz programları kapatın.

HDD de var SSD de var sistem SSD ye kurulu.

Bazen çok kişi olan yerde, bazende boş yerde de yapıyor.
Ayarları ve çözünürlüğü kısmayı deneyin. Dikey eşitleme açıksa kapatın.

CPU kullanımının anormal yüksek olduğunu gördüm. Arkada çalışan programları kontrol ediniz. Varsa gereksiz herhangi bir program kapatınız.

CS GO güç kullanımı çok yüksek oluyor ondan kaynaklanma imkanı var mı acaba arkadaşlar ?
CPU kullanımının anormal yüksek olduğunu gördüm. Arkada çalışan programları kontrol ediniz. Varsa gereksiz herhangi bir program kapatınız.

Hocam ekran kartıyla işlemciyi yeni power aldıktan sonra böyle kullanıyor. Eski powerda o kadar yüksek olmuyordu 700w power takınca böyle yüksek seviyelere çıkıyor normal dediler bana tam performans veriyormuş. Doğruluğu nedir acaba ?

Dosya Ekleri

• Desktop Screenshot 2019.10.10 - 22.18.13.74.png
    85 KB · Görüntüleme: 76
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…