i5 2500K ve GTX 760 sisteme yükseltme önerisi

MRYGZ

Kilopat
Yer
İzmit
Daha fazla  
Meslek
Bilgisayar
Merhaba,

Şu anki sistemimi ya satıp yeni sistem toplamak ya da GPU takviyesi ile bir şeyler yapmak istiyorum. Lakin hangi yol daha mantıklı emin olamadım. Bu sistemi satıp 5000TL'ye tamamlayarak yeni sistem mi toplamalıyım yoksa bir GPU takviyesi ile yola devam mı etmeliyim?
Bu yüzden yardımınıza ihtiyaç duydum. Şu anki sistemim şu şekilde;

Anakart: Asrock Fatal1ty Z77 Professional
İşlemci: Intel i5 2500K \ 6M Cache, up to 3.70 GHz
Bellek: 8GB GSKILL (2x4GB) Sniper DDR3 1600MHz CL9 Dual Kit
Ekran kartı: MSI GTX760 (N760 TF 2GD5/OC) (FurMark Testi)
PSU: CORSAIR CMPSU-650TXV2

Piyasa koşullarını göz önünde bulundurursak, özellikle mevcut sistemi fiyatlandırma konusunda desteğinize ihtiyacım var. Satma fikri ağır basıyor ama fiyatlandırma konusunda karşı tarafın da benim de hakkım geçsin istemiyorum. Gerekirse terazi aleyhime olacak şekilde düzeltmesini de yapabilirim. Bu sistemin hor kullanıldığı anlamına gelmesin. Gayet temiz ve çok nadir oyun oynandı bu sistemde. Genelde Photoshop çalışmak için almıştım fakat astsubaylık maceram sebebiyle uzun süredir aktif kullanılmıyor.
Aslında konu tam başlığı ve içeriğinde tam maksadımı açıklayamamışım. Önceliğim bu parçaların fiyatlandırılması. Ne kadara satmam doğru olur bu sistemi. Bu konuda yardıma ihtiyacım var.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı