sheltonzane01
Hectopat
Daha fazla
İşlemci: Intel Core i5 2500k 3.30GHz turbo 3.70GHz soket işlemci (İkinci El)
Soğutucu: Snowman M120 120mm mavi fanlı soğutucu (Sıfır)
Anakart: Esonic H61 1155 soket anakart (Sıfır)
RAM: Kingston 8GB DDR3 1333MHz bellek (Sıfır)
SSD: Kingspec 120GB SSD (Sıfır)
Ekran kartı: RX460 2GB GDDR5 128Bit ekran kartı (İkinci El)
HDD: WD Green 320GB harddisk (Kapalı ambalaj Refurbished)
PSU: Platoon 400W güç kaynağı (Sıfır)
Kasa: Everest midtower kasa (Sıfır)
Fiyat: 1800TL
Sadece işlemci, ekran kartı ve harddisk sıfır olmayıp diğer tüm ürünler sıfır olacak şekilde temin edilecektir. Harddiskte tüm bakımları yapılıp tekrar ambalajlanıp kapalı ambalaj olarak gelecektir.
Montajlamasını ben yapabilirim derseniz sıfır olarak belirttiğim ürünleri ambalajından açmayıp kapalı kutu olarak, işlemci ve ekran kartı ise temin edildiği duruma göre (yanında kutu fatura gelirse hep birlikte) teslim edilecektir.
Montaj konusunda eksiklerim var derseniz de tüm parçaların montajlaması ve kablolaması yapılıp isteğe göre işletim sistemi kurulup, yazılım güncellemeleri ve yazılımsal testleri yapıldıktan sonra çalışır halde teslim edilebilmektedir.
Ofis sistemleri için ekran kartsız onboard GPU olacak şekilde ayarlayıp ücreti de ona göre belirleyebilirim.
Adetli veya tekli satışlarım vardır. Adetli alımlarda özelden fiyat sorunuz.
Soğutucu: Snowman M120 120mm mavi fanlı soğutucu (Sıfır)
Anakart: Esonic H61 1155 soket anakart (Sıfır)
RAM: Kingston 8GB DDR3 1333MHz bellek (Sıfır)
SSD: Kingspec 120GB SSD (Sıfır)
Ekran kartı: RX460 2GB GDDR5 128Bit ekran kartı (İkinci El)
HDD: WD Green 320GB harddisk (Kapalı ambalaj Refurbished)
PSU: Platoon 400W güç kaynağı (Sıfır)
Kasa: Everest midtower kasa (Sıfır)
Fiyat: 1800TL
Sadece işlemci, ekran kartı ve harddisk sıfır olmayıp diğer tüm ürünler sıfır olacak şekilde temin edilecektir. Harddiskte tüm bakımları yapılıp tekrar ambalajlanıp kapalı ambalaj olarak gelecektir.
Montajlamasını ben yapabilirim derseniz sıfır olarak belirttiğim ürünleri ambalajından açmayıp kapalı kutu olarak, işlemci ve ekran kartı ise temin edildiği duruma göre (yanında kutu fatura gelirse hep birlikte) teslim edilecektir.
Montaj konusunda eksiklerim var derseniz de tüm parçaların montajlaması ve kablolaması yapılıp isteğe göre işletim sistemi kurulup, yazılım güncellemeleri ve yazılımsal testleri yapıldıktan sonra çalışır halde teslim edilebilmektedir.
Ofis sistemleri için ekran kartsız onboard GPU olacak şekilde ayarlayıp ücreti de ona göre belirleyebilirim.
Adetli veya tekli satışlarım vardır. Adetli alımlarda özelden fiyat sorunuz.
Son düzenleme: