Evet arkadaşlar. Benim i5 2540m/6 GB RAM/İntel HD 3000'li bir HP laptopum var. Bu cihaza Linux kurabilir miyim? Peki kurarsam sonra nasıl silerim? Mesela CS:GO falan Linux'ta çalışır mı? Sistemim yeterli mi? Nasıl Linux kurarım? Cevaplarsanız sevinirim.
CS Go Linuxta çalışır. Sisteminiz sanırım yeterli. Ekran kartınız nedir? Nvidia değilse sorun yaşamazsınız çoğu zaman. Tek sistem kurulu ise silmek kolay.
CS:GO Linux'ta çalışır. Sisteminiz sanırım yeterli. Ekran kartınız nedir? NVIDIA değilse sorun yaşamazsınız çoğu zaman. Tek sistem kurulu ise silmek kolay.
Sisteminiz yeterli. Oyun için linux kuracaksanız Manjaro öneririm yalnız gpu'nuzun CS:GO'yu akıcı şekilde oynatacağını sanmam. Windows usb'si hazırlayıp format atarsanız Linux silinir yerine Windows kurulur.
Bu ekran kartı oyunu desteklemiyorsa Wolfenstein Enemy Territory öneririm, FPS olarak. @Focal Fossa Manjaro da kullanılabilir fakat ben Arco öneririm. İkisi de başarılı dağıtımlardır.
Bu ekran kartı oyunu desteklemiyorsa Wolfenstein Enemy Territory öneririm, FPS olarak. @Focal Fossa Manjaro da kullanılabilir fakat ben Arco öneririm. İkisi de başarılı dağıtımlardır.