i5 2550K sistem ile PUBG oynanır mı?

Canhcb

Decapat
Öncelikle merhabalar herkese, forumda ilk konum.

Şu anki sistemim:
  • Pegatron IPXSB-H61 anakartım
  • Intel i2550-k işlemcim
  • 6GB DDR3 RAM
Bu sisteme OEM AMD Radeon RX460 128bit 2GB ekran kartı alsam PUBG ve GTA 5 'i oynayabilir miyim?

Merhabalar, GTA5 oynayabilirsiniz fakat PUBG oynayabileceğinizi sanmıyorum, açsa bile 10-15fps'lerde kalırsınız.

Hayır sadece ekran kartı almanız yetmeyecek , RAM düşük kalacak ve işlemciye yük binen oyunlarda çok DROP yiyeceksiniz.

Merhabalar, GTA5 oynayabilirsiniz fakat PUBG oynayabileceğinizi sanmıyorum, açsa bile 10-15fps'lerde kalırsınız.

peki RAM'i 8 GB e çıkarıp işlemciye overclock yapsam ? Çünkü internette gördüğüm ekran kartının testlerinde pubg de pek sıkıntı çıkarmıyor?

O islemciye PUBG 60 FPS oynanabilir. Ama 6 GB RAM yetersiz kalır. En az 8GB yapmalisin.
RX 460 ile düsuk ayarlarda 1080 p de 60 FPS oynayabilirsiniz.

Peki arkadaşlar bu anakarta daha önce hiç güncelleme yapmadım, ve yapmadan bu RX 460 ekran kartını takabilir miyim? Sıkıntı olur mu ?

GTA V oynanır fakat PUBG için 6GB RAM yetersiz kalacaktır. 8GB bile PUBG için zaman zaman yetersiz kalabiliyor. OEM RX 460 almak yerine Aliexpress'ten 397TL'ye çift fanlı Asus GTX 960 alabilirsin. Hem daha performanslıdır, hem de OEM karttan daha sağlıklıdır.

GTA 5'te sıkıntı yaşarsınız fakat PUBG'de işlemci sorun çıkarmaz, i3 4170 bile yeterli o oyun için.

Açık dünya oyunlar ise hayal maalesef.

Ayrıca RX 460 ile GTA V'de iyi performans beklemeyin, 1080p'de 60'ları zor görüyorsunuz. (NVIDIA sağolsun tekrardan.)

Dene olmazsa BIOS güncellemesi yaparsın öyle denersin. RAM 8 olması şart bu arada PUBG için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…