i5 2550K sistem ile PUBG oynanır mı?

Canhcb

Decapat
Öncelikle merhabalar herkese, forumda ilk konum.

Şu anki sistemim:
  • Pegatron IPXSB-H61 anakartım
  • Intel i2550-k işlemcim
  • 6GB DDR3 RAM
Bu sisteme OEM AMD Radeon RX460 128bit 2GB ekran kartı alsam PUBG ve GTA 5 'i oynayabilir miyim?

yukarda başka bir arkadaş gta 5 de sıkıntı yaşamazsın demiş ?

60 FPS alırsın, herhalde bu arkadaşa yetmiyor o yüzden dedi. Bence 60 FPS ile gayet rahat oynanır.

yukarda başka bir arkadaş gta 5 de sıkıntı yaşamazsın demiş ?
Hem yaşar, hem yaşamaz, grafiklere bağlı biraz. Bana sorarsan yaşar, yaşamasa da adam akıllı bir oyun deneyimi sunmaz.

bence de 60 fps gayet iyi bir deneyim verebilir herşeyi full + full ayarlarda oynamıcam zaten, teşekkür ederim cevaplarınız için.

Ekran kartını Asus HD5450 GDDR3 1GB 64Bit ATI Radeon DX11 alsam GTA 5 i oynayabilir miyim? min system gereksinimlerin de 1gb yazıyor ?

sistemim:
  • Intel i2550-k işlemcim
  • 6GB DDR3 RAM
Ekran kartını Asus HD5450 GDDR3 1GB 64Bit ATI Radeon DX11 alsam GTA 5 i oynayabilir miyim? min system gereksinimlerin de 1gb yazıyor ?

sistemim:
  • Intel i2550-k işlemcim
  • 6GB DDR3 RAM

sistemim:
  • Intel i2550-k işlemcim
  • 6GB DDR3 RAM
GTA V'nin sistem gereksinimleri bence başlı başına bir yalan, HD 6870 ve Q6600 ile zamanında arkamı bile dönememiştim oyunda. HDD veya RAM sıkıntısı yoktu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…