i5 3. nesil - 8 GB RAM laptop CS:GO'da kaç FPS verir?

ahmeetdursn

Centipat
Daha fazla  
i5 3. nesil 8 GB RAM 256SSD Intel HD Graphics 4000 CS:GO'da düşük ayarlarda kaç FPS verir?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bende N5110 vardı aynı işlemci ve 525m ekran kartı ile Valorant'ta 30FPS+drop ile oynatıyor du bunda da farklı olacağını sanmıyorum.

Bende N5110 vardı aynı işlemci ve 525m ekran kartı ile Valorant'ta 30FPS+drop ile oynatıyor du bunda da farklı olacağını sanmıyorum.

Aynı PC bende var i3 2330M ve GT525m hangi oyunlarda kaç FPS alıyor.

4 GB RAM bir de 120 SSD.

Aynı PC bende var i3 2330M ve GT525m hangi oyunlarda kaç FPS alıyor.

4 GB RAM bir de 120 SSD.

Bende 8 GB RAM ve i5 3.nesil vardı Minecraft hariç düzgün oyun oynayamıyordum.
The Forest akıcıydı 30FPS falan vardır
Fortnite da 30FPS+drop

Bende GameLoop ile PUBG 45FPS +ısındığı da drop.
The Forest 15 20FPS en düşük ayarda
LoL'de 1 sene önce 65 70 FPS alıyorum sindi ne alir bilmem
ETS 2 orta ayarda 30 FPS ama akıcı.

Hocam galiba laptop iseniz, ve asus iseniz sisteminiz aynı benimle. Ben 60FPS oynuyordum. GT 720M var bende extra.
Eski casper laptop var bende. Sistemini bu özelliklere yükselteceğim için sordum, çok fazla oyun oynayan biri değilim basit oyunları açsın ve işimi görsün yeter.

Eski casper laptop var bende. Sistemini bu özelliklere yükselteceğim için sordum, çok fazla oyun oynayan biri değilim basit oyunları açsın ve işimi görsün yeter.
Oynarsınız gibime geliyor. Ben sabit ekran kartını Intel kullanırken oynamıştım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…