BluedragonSelim Picopat Katılım 30 Haziran 2025 Mesajlar 385 Çözümler 2 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Bugün 11:52 #1 Skyrim yükledim modsuz olmaz dedim, grafik modu önermeyin yükleyemem. Skyrim Legendary Edition benimki. Önerilerinizi bekliyorum, şimdiden teşekkürler. Sistem özellikleri. İşletim sistemi: Windows 11. İşlemci: i5 3. nesil. Ekran kartı: Intel HD Graphics. RAM: 16 GB. SSD: 500 GB. @ExellionTR @He stole my money @İstanbul Trip önceki konuya cevap vermiştiniz.Mod bilginiz varsa paylaşır mısınız?
Skyrim yükledim modsuz olmaz dedim, grafik modu önermeyin yükleyemem. Skyrim Legendary Edition benimki. Önerilerinizi bekliyorum, şimdiden teşekkürler. Sistem özellikleri. İşletim sistemi: Windows 11. İşlemci: i5 3. nesil. Ekran kartı: Intel HD Graphics. RAM: 16 GB. SSD: 500 GB. @ExellionTR @He stole my money @İstanbul Trip önceki konuya cevap vermiştiniz.Mod bilginiz varsa paylaşır mısınız?
He stole my money Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Kıdemli Üye Mahalle Bilgisayarcısı Katılım 27 Nisan 2022 Mesajlar 10.730 Çözümler 116 Daha fazla Sistem Özellikleri Windows 11 Pro (24H2) | R5 5600 | EVGA 3060 Ti FTW3 ULTRA | MSI B550M-PRO-HDV | Goodram IRDM Pro 24GB | Exceria G2 512GB + Sandisk Plus 240GB + Toshiba 7200RMP 1TB | MSI A650BN 80+ Bronze | CORSAIR 500R | Lenovo R24e - Asus VP228HE - Gigabyte Aorus M2 - Aula S99 Retro - Gamenote H2002D - Gamesir Nova Lite Cinsiyet Erkek Bugün 13:04 #2 @BluedragonSelim Ne yazıkki bir fikrim yok hocam. Bazı Skyrim mod rehberlerine göz atabilirsiniz, hoş bulduklarınızıda LE versiyonun mod kategorilerinde ararsınız. Şahsen pek mod kurmayı sevmem, kuracak olursamda gözüme kestirdiğimi indirir geçerim.
@BluedragonSelim Ne yazıkki bir fikrim yok hocam. Bazı Skyrim mod rehberlerine göz atabilirsiniz, hoş bulduklarınızıda LE versiyonun mod kategorilerinde ararsınız. Şahsen pek mod kurmayı sevmem, kuracak olursamda gözüme kestirdiğimi indirir geçerim.