i5 3210 GT 620M sistemde doğru şekilde nasıl format atılır?

Makaleler
1
PC çok yavaşladı ve format atmak istiyorum. Zor mu? UEFI ve legacy seçenekleri var, hangisini seçeyim? Uzun sürer mi? Aklımda çok soru var, korkuyorum bozarım bilgisayarımı diye. Format atılmalı mı sizce? Yavaşladı bilgisayarım. (laptop kullanıyorum ve açılması çok uzun sürüyor)

Sistemim.
-Core i5 3210M işlemci 2.5 GHz
-4 GB RAM
-GT 620M ekran kartı

Son düzenleyen: Moderatör:
UEFI seç YouTube'da bir sürü videosu var ama sıfırlama yapma temiz kurulum yap.

İlk olarak format atmak kolay bir şeydir. UEFI olarak kurarsanız işletim sistemini daha iyi olur. Silinmesini istemediğiniz dosyaları yedekleyin yoksa başınız ağrır.

Bütçen varsa RAM yükseltmesi yapabilir ve SSD geçebilirsen bilgisayarın hızlanabilir. Ayrıca önerim UEFI.

Hocam şu an her şeyi yaptım ama 3 sorum olacak.

1.- hocam bende harici 2 tane USB var birisi g-F birisi h ben h seçtim g-F diskine bir şey olmaz değil mi?
2- bilgisayarın kullanılamaz hale gelme ihtimali var mı?
3- şu an daha %2 çok uzun sürermi (biosa girmedim daha USB'ye yüklüyor windowsu)

1. g-F diskine bir şey olmaz.
2. Bilgisayarınız kullanılamaz hale gelirse tekrar format atabilirsiniz, yani kullanılamaz hale gelmez.
3. Hız USB ve HDD hızınıza bağlı sanırım.

1. g-F diskine bir şey olmaz.
2. Bilgisayarınız kullanılamaz hale gelirse tekrar format atabilirsiniz, yani kullanılamaz hale gelmez.
3. Hız USB ve HDD hızınıza bağlı sanırım.
Hocam şuan %65 ama kurduğum disk çıktı geri taktım ve indirme devam ediyor sıkıntı olur mu? aktifseniz yazabilirmisiniz 2 saat oldu sanırım bekliyorum daha %65

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…