i5-3210M 4 GB RAM sistemle Windows 11 geçilmeli mi?

Makaleler
1
Merhaba. i5 3210M 4 GB RAM GT620M ekran kartı ve 128 GB SSD var. Windows 11 arayüzünü çok beğeniyorum ve geçmeyi düşünüyorum. Sizce geçmeli miyim? Oyun oynamıyorum oynasam da düşük sistem isteyen Among Us gibi oyunları oynuyorum. Sizce geçmeli miyim? Sadece bir tane USB belleğim var oda 8 GB onu biçimlendirip Windows 11 ISO kuracağım yani eğer bir hata alırsam geri dönmem zor olacak sizce geçmeli miyim?

Geçmeyin hocam pişman olursunuz.

En az 1GHz hızda çalışan 64-bit çift çekirdekli işlemci.
En az 4 GB RAM.
En az 64 GB boş disk alanı (SSD önerilir)
En az 1366x768p çözünürlüklü 9” inç ekran.
UEFI, güvenli önyükleme ve TPM 2.0 destekli anakart.
DirectX 12 uyumlu grafik kartı.
En az bunlar lazım ama senin sistemi yorar.

Geçsem ana ekranda bile donma yaşar mıyım yoksa sadece FPS düşüklüğü mü yaşarım? Arayüzü cezbediyor beni ama ana ekranda bile kasarsa eğer geçmeyeceğim. Sadece slayt ve ders videosu izlemek için kullanıyorum zaten bilgisayarı.

Hocam zaten oyun pek oynamiyorsunuz Windows 11 geçebilirsiniz internette custom isolar var performans veriyor öyle geçin derim.

Kasar hocam boş verin.

Peki AtlasOS nasıldır hocam. Windows 10 çok sıkıcı gelmeye başladı Linux kursam Office programları çalışmıyor ve daha önce hiç kullanmadım Linux'u alışmakta zorluk çekeceğim gibi hissediyorum.

Hocam zaten oyun pek oynamiyorsunuz Windows 11 geçebilirsiniz internette Custom ISO'lar var performans veriyor öyle geçin derim.

Custom OSlara güvenmiyorum pek ancak önerdiğiniz var mı güvenilir olan?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…