Tahah Hectopat Katılım 27 Ağustos 2020 Mesajlar 70 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 27 Ağustos 2020 #1 Notebookum'da Valorant oynamak istiyorum ama işlemcim yeterli değil yardımcı olur musunuz?
m0rphine Gigapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 17 Eylül 2015 Mesajlar 1.864 Çözümler 23 27 Ağustos 2020 #2 Birisi dizüstü, öbürü masaüstü işlemcisi. Değiştiremezsiniz.
Riqhtful Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Ocak 2020 Mesajlar 1.700 Makaleler 1 Çözümler 2 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ağustos 2020 #3 Tahah dedi: Notebookum'da Valorant oynamak istiyorum ama işlemcim yeterli değil yardımcı olur musunuz? Genişletmek için tıkla... Bildiğim kadarıyla işlemci değişmiyor, dizüstünde. Yeni bir dizüstü veya masaüstü alın.
Tahah dedi: Notebookum'da Valorant oynamak istiyorum ama işlemcim yeterli değil yardımcı olur musunuz? Genişletmek için tıkla... Bildiğim kadarıyla işlemci değişmiyor, dizüstünde. Yeni bir dizüstü veya masaüstü alın.
kerobey Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Mart 2020 Mesajlar 3.710 Makaleler 4 Çözümler 9 27 Ağustos 2020 #4 Tahah dedi: Notebookum'da Valorant oynamak istiyorum ama işlemcim yeterli değil yardımcı olur musunuz? Genişletmek için tıkla... Aynı işlemciyle ben oynayabiliyorum?
Tahah dedi: Notebookum'da Valorant oynamak istiyorum ama işlemcim yeterli değil yardımcı olur musunuz? Genişletmek için tıkla... Aynı işlemciyle ben oynayabiliyorum?
S Samotne Ciasteczka Petapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 25 Temmuz 2016 Mesajlar 22.747 Makaleler 10 Çözümler 94 27 Ağustos 2020 #5 Dizüstü bilgisayarlarda işlemci BGA yani anakarta lehimlidir. Değiştiremezsiniz. 4460 masaüstü işlemci iken, 3210M mobil bir işlemcidir. Tek çare ya idare edeceksiniz, ya da yeni PC alacaksınız.
Dizüstü bilgisayarlarda işlemci BGA yani anakarta lehimlidir. Değiştiremezsiniz. 4460 masaüstü işlemci iken, 3210M mobil bir işlemcidir. Tek çare ya idare edeceksiniz, ya da yeni PC alacaksınız.
Tahah Hectopat Katılım 27 Ağustos 2020 Mesajlar 70 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 27 Ağustos 2020 #6 kerobey dedi: Aynı işlemciyle ben oynayabiliyorum? Genişletmek için tıkla... Ram ve ekran kartın ne??
kerobey dedi: Aynı işlemciyle ben oynayabiliyorum? Genişletmek için tıkla... Ram ve ekran kartın ne??
kerobey Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Mart 2020 Mesajlar 3.710 Makaleler 4 Çözümler 9 27 Ağustos 2020 #7 Tahah dedi: Ram ve ekran kartın ne?? Genişletmek için tıkla... 4 GB RAM'im var. Ekran kartım: AMD Radeon HD7670m.
Tahah dedi: Ram ve ekran kartın ne?? Genişletmek için tıkla... 4 GB RAM'im var. Ekran kartım: AMD Radeon HD7670m.
Tahah Hectopat Katılım 27 Ağustos 2020 Mesajlar 70 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 27 Ağustos 2020 #8 kerobey dedi: 4 GB RAM'im var. Ekran kartım: AMD Radeon HD7670m. Genişletmek için tıkla... Çok saol kardeşim iyi günler gerçekten üzülmüştüm beni büyük bi yükten kurtardın
kerobey dedi: 4 GB RAM'im var. Ekran kartım: AMD Radeon HD7670m. Genişletmek için tıkla... Çok saol kardeşim iyi günler gerçekten üzülmüştüm beni büyük bi yükten kurtardın
kerobey Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Mart 2020 Mesajlar 3.710 Makaleler 4 Çözümler 9 27 Ağustos 2020 #9 Zaten oyunun boyutu yüksek değil. Sistem gereksinimleri düşük. Kendiniz de deneyebilirsiniz. Düşük ayarlarda stabil bir şekilde oynarsınız diye düşünüyorum.
Zaten oyunun boyutu yüksek değil. Sistem gereksinimleri düşük. Kendiniz de deneyebilirsiniz. Düşük ayarlarda stabil bir şekilde oynarsınız diye düşünüyorum.