i5 3210M - GT 630M sistem Valorant'ta kaç FPS verir?

ahmetw12

Femtopat
Daha fazla  
Arkadaşalar ben Valorant oynamak isteyen bir insanım ama PC kötü lüften yardım PC özellikleri.

Ekran kartı: GT 630M.
İşlemci: Intel i5 3210M.
RAM: 12 GB.
İşletim sistemi: Windows 10.
Yer: 120GB.

Bilgisayarınızı tamamen performans moduna odaklı ve düşük çözünürlükte oynarsanız belki 60 kareye kadar çıkabilirsin fakat genel olarak FPS 35-45 arasında kalabilir. En iyi sonuç için denemek en mantıklı yol.

Arkadaşalar ben Valorant oynamak isteyen bir insanım ama PC kötü lüften yardım PC özellikleri.

Ekran kartı: GT 630M.
İşlemci: Intel i5 3210M.
RAM: 12 GB.
İşletim sistemi: Windows 10.
Yer: 120GB.

920M 2VRAM.
i5 4200u.
Ve 4 GB RAM'le ben bu oyunu zevk verir şekilde oynayamıyorum yani 30-40 FPS arası çok FPS düşmesi yiyiyorum ama sizin 12 GB RAM'iniz olduğu için net bir şey söyleyemem ama tahminen sizde 40-50 FPS arası oynayabilrsiniz (çözünürlüğü 1024x768'e ayarlıyorum bu arada)

Adım 1: Windows arama çubuğuna %appdata% yazın.
Adım 2: Çıkan ekranda bir geriye gidip Appdata kısmına gelin.
Adım 3: Appdataya tıkladıktan sonra *local* kısmına tıklayın.
Adım 4: Valorant dosyasını bulun ve oraya girin.
Adım 5: Valorant dosyasında *saved* kısmına ardından config dosyasına girin.
Adım 6: Karşınıza o cihazda oynadığınız bütün valorant hesaplarının klasörleri çıkacak.
Adım 7: Hesap klasörüne girin, *windows* kısmına tıklayın, Ardından *game user settings* kısmına gelin.
Adım 8: Game user settings belgesine girdikten sonra resimdeki gözüken alt kısımdaki yere gelin. 100 olan yeri 80 yapın. 3 olanları 0 yapın.
Bu yöntem oyun içindeki netliği düşürecek. Başka bir deyişle oyun içinde olmayan bir grafik düşürme ayarı yapacaksınız. Bu adımları yaptıktan sonra bilgisayarınızı yeniden başlatın. Büyük bir fps artışı yaşayacaksınız.
2 yıl boyunca eski bilgisayarımda bu ayarlarla oynadım.

Dosya Ekleri

• Ekran Alıntısı.PNG
    Ekran Alıntısı.PNG
    9,6 KB · Görüntüleme: 35
Adım 1: Windows arama çubuğuna %appdata% yazın.
Adım 2: Çıkan ekranda bir geriye gidip appdata kısmına gelin.
Adım 3: Appdataya tıkladıktan sonra *local* kısmına tıklayın.
Adım 4: Valorant dosyasını bulun ve oraya girin.
Adım 5: Valorant dosyasında *saved* kısmına ardından Config dosyasına girin.
Adım 6: Karşınıza o cihazda oynadığınız bütün Valorant hesaplarının klasörleri çıkacak.
Adım 7: Hesap klasörüne girin, *windows* kısmına tıklayın, ardından *game user settings* kısmına gelin.
Adım 8: Game user settings belgesine girdikten sonra resimdeki gözüken alt kısımdaki yere gelin. 100 olan yeri 80 yapın. 3 olanları 0 yapın.
Bu yöntem oyun içindeki netliği düşürecek. Başka bir deyişle oyun içinde olmayan bir grafik düşürme ayarı yapacaksınız. Bu adımları yaptıktan sonra bilgisayarınızı yeniden başlatın. Büyük bir FPS artışı yaşayacaksınız.
2 yıl boyunca eski bilgisayarımda bu ayarlarla oynadım.

Tamam yapıyorum ok ama benimki laptop çok ısınıyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı