Bütçem 600-700 civarları çok üstüne çıkamam. PC toplamak istemiyorum sevmediğimden. Laptop almayı düşünüyorum 2. el laptoplara baktım ve iki model buldum 2. el sitesinde.
Casper olan 50 TL daha ucuz. Sizce hangisi daha iyi performans verir? Hangisini almalıyım? Oyunlarda high takıntım yok düşük-orta ayarlarda akıcı oynayabileyim yeterli, fakat GT740m'in 64 bit olması kafamı karıştırdı.
Veya bu bütçeye yakın 2. el laptop önerisi yapabilir misiniz piyasası bu civarlarda olan?
Ben Casper kullanıyorum ve sadece ram 4 gb düşük ama Ets2 yi yüksekte 30-50 fps civarlarında oynatabiliyor. Cs:Go'yu düşükte 120 fps, Rocket Leaguede en yüksekte 30 fps 40 fps'lerde geziyor.Ets'de multiplayerda en kalabalık yerlerde kastırmıyor(120 kişi olan yerler) benim tercihim Casper ama çok ısınıyor altına soğutucu veya vakumlu soğutucu alabilirsin yoksa aşırı drop yersin