i5 3210M sistem günümüz için yeterli mi?

436523

Hectopat
Makaleler
1
GT630M ekran kartım, Intel i5 3210M işlemcim, 6 GB RAM'im ve Windows 10 Pro işletim sistemim var. Bilgisayarım son zamanlarda çok yavaşladı. 10 yıllık bir bilgisayar. Şunu merak ediyorum: Bu bilgisayar eskidiği için mi bu şekilde yoksa günümüz için yeterli bir bilgisayar mı?

GT630M ekran kartım, Intel i5 3210M işlemcim, 6 GB RAM'im ve Windows 10 Pro işletim sistemim var. Bilgisayarım son zamanlarda çok yavaşladı. 10 yıllık bir bilgisayar. Şunu merak ediyorum: Bu bilgisayar eskidiği için mi bu şekilde yoksa günümüz için yeterli bir bilgisayar mı?
Yavaş yavaş gücünü yitiriyor. Ben olsam Win7 yüklerdim daha rahat çalışması açısından. Saygılar

Günümüz için yeterli değil.

Bu konuda günümüzden kastın şu an ve önümüzdeki 5 yıl olmalıdır. i5 3210M'in bugün kıt kanaat bir şeyler başarabiliyor olduğunu çeşitli videolarda kanıtlasalar da, önümüzdeki 5 yılı görebileceğini düşünmüyorum.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı