Ryze0 Hectopat Katılım 8 Aralık 2021 Mesajlar 64 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ocak 2023 #11 The End dedi: HD 4000 dahili bir ekran kartı 17 FPS almanız normal. Bilgisayarınızda 2. bir harici ekran kartı olabilir mi? Genişletmek için tıkla... Evet var AMD 7650M onunda sürücülerini falan güncelledim Aygıt Yöneticisi düzgün çalıştığını söylüyor ama çalışmıyor.
The End dedi: HD 4000 dahili bir ekran kartı 17 FPS almanız normal. Bilgisayarınızda 2. bir harici ekran kartı olabilir mi? Genişletmek için tıkla... Evet var AMD 7650M onunda sürücülerini falan güncelledim Aygıt Yöneticisi düzgün çalıştığını söylüyor ama çalışmıyor.
PetrAFather Hectopat Katılım 7 Ağustos 2021 Mesajlar 1.783 Makaleler 1 Çözümler 10 8 Ocak 2023 #12 308943 dedi: Dostum Valorant nasıl crack olabilir? Madem sorunu çözmeyi bilmiyorsun, konuya bir şey yazıp işe yaramayan bilgiler verme. Ayrıca konu sahibinin ekran kartı da HD 4000 değil. Genişletmek için tıkla... Sadece mesaj yazıp puan kasmak için bulunan boş insanlar.
308943 dedi: Dostum Valorant nasıl crack olabilir? Madem sorunu çözmeyi bilmiyorsun, konuya bir şey yazıp işe yaramayan bilgiler verme. Ayrıca konu sahibinin ekran kartı da HD 4000 değil. Genişletmek için tıkla... Sadece mesaj yazıp puan kasmak için bulunan boş insanlar.