i5-3210M sisteme Linux Mint Cinnamon kurulmalı mı?

i5-3210M
4 GB RAM.
120GB SSD.
Bu sisteme Cinnamon kurmayı düşünüyorum. Kurmalı mıyım sizce?

4 GB RAM yeterli gelmeyebilir.
Uzun Süre kullandığınızda gözle görülebilir kasmalar yaşanabilir ama deneyin seviyorsanız.

Onun dışında Mate deneyebilirsin.

Kurulur, kullanılır ama ara sıra donma yaşarsın. Xfce daha iyi olur o sisteme.

Xfce çok çirkin görünüyor gözüme.

4 GB RAM yeterli gelmeyebilir.
Uzun süre kullandığınızda gözle görülebilir kasmalar yaşanabilir ama deneyin seviyorsanız.

Onun dışında Mate deneyebilirsin.

Sadece YouTube'dan ders videosu izlemek ve film izlemek için kullanacağım zaten. Yine de kasmalar yaşar mıyım? Yani Windows 10'dan hızlı olur mu?

Sadece YouTube'dan ders videosu izlemek ve film izlemek için kullanacağım zaten. Yine de kasmalar yaşar mıyım? Yani Windows 10'dan hızlı olur mu?
Zaten çoğu dağıtım Windows 10'dan hızlı çalışır içiniz rahat olsun.

Xfce çok çirkin görünüyor gözüme.
Cinnamon Eski bilgisayarlar için Ağır bir masaüstüdür ve XFCE hafif olduğu için öneriliyor.
Eminim ki bir kere kullandıktan sonra seveceksiniz.
Ama Cinnamon istiyorsanız kurun.

Son düzenleme:
Zaten çoğu dağıtım Windows 10'dan hızlı çalışır içiniz rahat olsun.

Cinnamon eski bilgisayarlar için ağır bir masaüstüdür ve Xfce hafif olduğu için öneriliyor.
Eminim ki bir kere kullandıktan sonra seveceksiniz.
Ama cinnamon istiyorsanız kurun.

Hocam eğer Windows 10'dan bile daha çok kasmalar yaşanmayacaksa kuracağım. Sadece dizi film ve ders için kullanıyorum zaten oyun oynamıyorum yine de donma kasma yaşar mıyım sizce ana ekrandayken.

Hocam eğer Windows 10'dan bile daha çok kasmalar yaşanmayacaksa kuracağım. Sadece dizi film ve ders için kullanıyorum zaten oyun oynamıyorum yine de donma kasma yaşar mıyım sizce ana ekrandayken.

Windows'taki kadar yaşamazsınız diye düşünüyorum siz deneyin isterseniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı