Nicat Özdemir Hectopat Katılım 21 Ekim 2021 Mesajlar 605 Çözümler 1 Yer Azerbaycan Bakı 4 Ağustos 2022 #11 Windows 7 tavsiyemdir ha ben güncel istiyorum desteği yerinde olsun istiyorum dersen 8.1 ideal.
M Mustafaa61 Hectopat Katılım 18 Temmuz 2022 Mesajlar 131 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ağustos 2022 #12 aykut_uçyiyenoğlu dedi: Aslında arkada çalışan hizmetleri vb. kapatırsanız bir nebze düşer. Ancak yine de sizin için 8.1 daha uygun olur. Genişletmek için tıkla... FPS artışı olur mu veya boştayken RAM kullanımı azalması vb. Nicat Özdemir dedi: Windows 7 tavsiyemdir ha ben güncel istiyorum desteği yerinde olsun istiyorum dersen 8.1 ideal. Genişletmek için tıkla... Windows 7 çok eski değil mi?
aykut_uçyiyenoğlu dedi: Aslında arkada çalışan hizmetleri vb. kapatırsanız bir nebze düşer. Ancak yine de sizin için 8.1 daha uygun olur. Genişletmek için tıkla... FPS artışı olur mu veya boştayken RAM kullanımı azalması vb. Nicat Özdemir dedi: Windows 7 tavsiyemdir ha ben güncel istiyorum desteği yerinde olsun istiyorum dersen 8.1 ideal. Genişletmek için tıkla... Windows 7 çok eski değil mi?
İzmirli Gurme Hectopat Katılım 15 Ocak 2021 Mesajlar 1.070 Makaleler 1 Çözümler 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ağustos 2022 #13 8.1 İndustry Pro kurun ve bilgisayarınızın gerçek gücünü öğrenin.
M Mustafaa61 Hectopat Katılım 18 Temmuz 2022 Mesajlar 131 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ağustos 2022 #14 İzmirli Gurme dedi: 8.1 industry Pro kurun ve bilgisayarınızın gerçek gücünü öğrenin. Genişletmek için tıkla... O nedir gerçekten değer mi yapmaya.
İzmirli Gurme dedi: 8.1 industry Pro kurun ve bilgisayarınızın gerçek gücünü öğrenin. Genişletmek için tıkla... O nedir gerçekten değer mi yapmaya.
Nicat Özdemir Hectopat Katılım 21 Ekim 2021 Mesajlar 605 Çözümler 1 Yer Azerbaycan Bakı 4 Ağustos 2022 #15 Mustafaa61 dedi: FPS artışı olur mu veya boştayken RAM kullanımı azalması vb. Windows 7 çok eski değil mi? Genişletmek için tıkla... yok değil tam bir bilgisayar dostu işletim sistemidir
Mustafaa61 dedi: FPS artışı olur mu veya boştayken RAM kullanımı azalması vb. Windows 7 çok eski değil mi? Genişletmek için tıkla... yok değil tam bir bilgisayar dostu işletim sistemidir
liveforspeed Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 20 Mayıs 2016 Mesajlar 8.008 Makaleler 1 Çözümler 59 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ağustos 2022 #16 Maksimum performans istiyorsan meltdown ve spectre yamaları yüklü olmayan windows kuracaksın. O da güncel windows ile mümkün değil zaten.
Maksimum performans istiyorsan meltdown ve spectre yamaları yüklü olmayan windows kuracaksın. O da güncel windows ile mümkün değil zaten.
aykut_uçyiyenoğlu Hectopat Katılım 30 Temmuz 2020 Mesajlar 1.134 Çözümler 3 5 Ağustos 2022 #17 Mustafaa61 dedi: FPS artışı olur mu veya boştayken RAM kullanımı azalması vb. Windows 7 çok eski değil mi? Genişletmek için tıkla... RAM arttırabilirseniz Windows 10 . Ancak 4 GB RAM de kalır iseniz 8.1 daha iyi olur.
Mustafaa61 dedi: FPS artışı olur mu veya boştayken RAM kullanımı azalması vb. Windows 7 çok eski değil mi? Genişletmek için tıkla... RAM arttırabilirseniz Windows 10 . Ancak 4 GB RAM de kalır iseniz 8.1 daha iyi olur.