i5-3210M ve Nvidia GT 630M için termal macun önerisi

Harun_M

Hectopat
Daha fazla  
Çift ekran kartlı laptop için termal macun önerilerinizi bekliyorum. Arctık Silver 5 kullanıyorum memnun olmama rağmen değiştirmek istiyorum. Bilgisayarımda mavi ekran problemi var daha önce konu da açmıstım Nvidia ile alakalı ve buna termal macunun da rol oynayabileceğini duydum. Aslında alakası olmaması lazım ama termal macun değiştirdiğimde kısa bir süreliğine de olsa problemden kurtuluyorum. Sizce bi alakası olabilir mi?

Donanım: Intel i5-3210m - Nvidia 630M.

Yaptığım araştırmalardan sonra Arctıc MX-4 sipariş vermeyi düşünüyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Genel ısı probleminiz yoksa bir şey diyemem. Ben şu an üniversitedeyim. Memlekete gidince bunu sipariş vereceğim ve laptopumun termal macununu değiştireceğim. Ayrıca fan temizliği de yapacağım. Ayrıca bunu tavsiye etmemin en önemli sebebi ise Recep Abi'nin de bir okurumuza tavsiye etmiş olması.

Hp pavilion g6 var bende apu 60 ı yükte zar zor geçiyor xigmatex xi3 hdt kullanıyorum gayette memnunum
Laptobunuzun altına soğutucu alın derim oyun oynuyor iseniz

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı