Ciddi ciddi soruyor musun ? En kötü bilgisayarda bile oynarsın. Bir de oyunun Emülatöründe sıkıntı var.Düzelttiler mi bilmiyorum. Baya iyi sistemi olan arkadaşlarımda kasıyordu.Yani kasıyorsa Bilgisayarım kötü deme.Emülatör sıkıntılıdır.
Ciddi ciddi soruyor musun ? En kötü bilgisayarda bile oynarsın. Bir de oyunun Emülatöründe sıkıntı var.Düzelttiler mi bilmiyorum. Baya iyi sistemi olan arkadaşlarımda kasıyordu.Yani kasıyorsa Bilgisayarım kötü deme.Emülatör sıkıntılıdır.
Ciddi ciddi soruyor musun? En kötü bilgisayarda bile oynarsın. Bir de oyunun emülatöründe sıkıntı var. Düzelttiler mi bilmiyorum. Baya iyi sistemi olan arkadaşlarımda kasıyordu. Yani kasıyorsa bilgisayarım kötü deme. Emülatör sıkıntılıdır.
Zevk vermez sistemimle oynarken 60 FPS sabit alıyorum gayet akıcı zevkli oluyor laptopla oynarken sinir krizi geçiriyor insan 25 FPS tatmin edici değil ayrıca şöyle bir durum var emülatörde adamlar yakında olduğu zaman ya da arabayla size doğru geldikleri zaman kasma yapıyor 25 FPS aldığınızı düşünün bu durumda bayağı bir FPS düşücek zevk alamayacaksınız.