K kayraa01 Femtopat Katılım 3 Haziran 2021 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ağustos 2021 #1 İşlemcim masaüstünde bile %100 kullanıyor. Bu sorunu nasıl çözerim?
Hououin Kyouma Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 21 Nisan 2021 Mesajlar 12.227 Çözümler 86 6 Ağustos 2021 #2 Yapılan işlem nedir? Onu durdurabilirsiniz.
Enes_Tiryaki Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Ağustos 2020 Mesajlar 1.149 Çözümler 10 Yer Üsküdar/İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 6 Ağustos 2021 #3 kayraa01 dedi: İşlemcim masaüstünde bile %100 kullanıyor. Bu sorunu nasıl çözerim? Genişletmek için tıkla... Kaspersky indirip tam tarama yapın.
kayraa01 dedi: İşlemcim masaüstünde bile %100 kullanıyor. Bu sorunu nasıl çözerim? Genişletmek için tıkla... Kaspersky indirip tam tarama yapın.
K kayraa01 Femtopat Katılım 3 Haziran 2021 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ağustos 2021 #4 Enes_Tiryaki dedi: Kaspersky indirip tam tarama yapın. Genişletmek için tıkla... Sorun çözüldü yardım ettiğin için teşekkür ederim.
Enes_Tiryaki dedi: Kaspersky indirip tam tarama yapın. Genişletmek için tıkla... Sorun çözüldü yardım ettiğin için teşekkür ederim.
Enes Koyun Femtopat Katılım 2 Mart 2022 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Mart 2022 #5 kayraa01 dedi: Sorun çözüldü yardım ettiğin için teşekkür ederim. Genişletmek için tıkla... sorunu nasıl çözdüğünü öğrenebilir miyim?
kayraa01 dedi: Sorun çözüldü yardım ettiğin için teşekkür ederim. Genişletmek için tıkla... sorunu nasıl çözdüğünü öğrenebilir miyim?
Enes_Tiryaki Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Ağustos 2020 Mesajlar 1.149 Çözümler 10 Yer Üsküdar/İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 2 Mart 2022 #6 Enes Koyun dedi: Sorunu nasıl çözdüğünü öğrenebilir miyim? Genişletmek için tıkla... 1 yıl önceki konuyu hortlatmadan konu açsan daha iyiydi ama söyleyeyim; buradan Kaspersky Free indirip kurup tam tarama yapıyorsun ve eğer virüsten dolayıysa sorun çözülüyor.
Enes Koyun dedi: Sorunu nasıl çözdüğünü öğrenebilir miyim? Genişletmek için tıkla... 1 yıl önceki konuyu hortlatmadan konu açsan daha iyiydi ama söyleyeyim; buradan Kaspersky Free indirip kurup tam tarama yapıyorsun ve eğer virüsten dolayıysa sorun çözülüyor.