i5-3230M işlemci yavaşlaması

2800kwh

Centipat
Merhabalar, sistemim i5-3230M ve GTX660M. YouTube'da 1080P60 videolarda tam ekran yaparken veya tam ekrandan çıkarken 4-5 saniye bekliyorum veya hızlı sahnelerinin bulunduğu 1080P60 videolarda işlemcim %100 olup kasıyor. Az önce geekbench ile CPU benchmark denedim. Tek çekirdekte 569, çok çekirdekte 1419 puan aldım. Ardından Geekbench'in kendi sitesinde 3230M işlemcilerin benim puanımdan 4 5 kat daha fazla olduğunu gördüm. Ya ben yanlış yerden bakıyorum ya da işlemcimde/bilgisayarımda bir sorun var. Aldığım puanlar normal midir?

Benim puanım: Micro-Star International Co., Ltd. GE60 0NC/GE60 0ND - Geekbench Browser
Sıradan 3230M işlemcilerin puanları: i5-3230M - Geekbench Search - Geekbench Browser

Ekleme: İşlemcim 35W olarak geçiyor fakat test sırasında 16,5W'ı geçmedi. (Msi Afterburner'den baktım.)

Son düzenleme:

O işlemciyi bende laptopumda kullandım. Gayet güçlü bir işlemci ve HD 4000 ile bile gerçekten çoğu oyunu oynuyordum. Bir bak ayarlarda bir şey olabilir.

O işlemciyi bende laptopumda kullandım. Gayet güçlü bir işlemci ve HD 4000 ile bile gerçekten çoğu oyunu oynuyordum. Bir bak ayarlarda bir şey olabilir.
Günlük kullanımda kötü sayılmaz ama Hepsiburada'da veya Monster'ın sitesinde filtreme yaparken bile Chrome'un kasması can sıkıyor.

Bro buna benzer sorun yasıyor bende eskı kondisyonu yakalayaıyorum çözüm buldun u

İşkence testi açıp görev yöneticisi performans sekmesinden bir görsel atar mısın? İşlemci seçili iken tabii.
MSI Kombustor üzerinden CPU Burner açtım. 17 18 Watt civarında gezindi güç tüketimi.

Dosya Ekleri

• 1620062827864.png
    702,9 KB · Görüntüleme: 47
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…