i5-3230M sistem EA FC 24 kaldırır mı?

Goktugbabapiro

Centipat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
İşlemci: Intel(R) Core(TM) i5-3230M CPU @ 2.60GHz 2.60 GHz
RAM:80 GB
80 GB depolama alanı
Ekran kartı: GeForce GT 740M
Şimdi benim bilgisayarım kötü çok bir maddi dururumumuz yok. Ben EA FC 24 almak için para biriktiriyordum, sonunda yeterli param var, ama bilgisayarımın kaldırmayacağından korkuyorum. Minimum sistem gereksinimlerinden düşük. Ama optimizasyon iyi olunca oynanıyor bazı oyunlar. Sizce kaldırır mı?

İşlemci: Intel(R) Core(tm) i5-3230M CPU @ 2.60GHz 2.60 GHz.
RAM: 8 GB.
80 GB depolama alanı.
Ekran kartı: GeForce GT 740M.

Kaldırmaz boşuna alma. Eğer ileride yeni bilgisayar alıcaksan olur ama bu seferde yeni oyun çıkmış olacaktır.

Artı -1 Eksi
Rica ederim. Bu arada istersen bilgisayarına linux ubuntu 20.04 veya linux mint veya zorin os lite kurabilirsin daha iyi çalışır eğer windows kasıyorsa. Kuracaksan Zorin Os Lite çok iyi cpu neredeyse yemiyor işlemcide boşta 500 chormede felan max 2 gb gördüm. Araştırmanı öneririm.

Rica ederim. Bu arada istersen bilgisayarına Linux Ubuntu 20.04 veya Linux Mint veya Zorin OS Lite kurabilirsin daha iyi çalışır eğer Windows kasıyorsa. Kuracaksan Zorin OS Lite çok iyi CPU neredeyse yemiyor işlemcide boşta 500 Chrome'de falan Max 2 GB gördüm. Araştırmanı öneririm.

Şansım olduğunda bakacağım. Teşekkür ederim.

GeForce NOW üye olabilirsin.
bence mantıksız hem iyi internet lazım hemde internetsiz çalıştıramazsın can sıkıcı ve ea fc 24 var mı geforce nowda üstüne buna aylık para ödemelisin

Bence mantıksız hem iyi internet lazım hem de internetsiz çalıştıramazsın can sıkıcı ve EA FC 24 var mı GeForce nowda üstüne buna aylık para ödemelisin.

Fiber internete sahip herkes rahatlıkla kullanabilir ekstrem bir internet istemiyor. Aylık çok az bir rakama iyi sistemli bilgisayarda oyun oynuyorsun ve nereye gidersen git taşıma problemin yok.

Fiber internete sahip herkes rahatlıkla kullanabilir ekstrem bir internet istemiyor. Aylık çok az bir rakama iyi sistemli bilgisayarda oyun oynuyorsun ve nereye gidersen git taşıma problemin yok.
bilgisayarı kötü ve maddi durumunun iyi olmağını yazmış. İnternetininde fiber olacağını sanmıyorum. Ayrıca geforce nowa verecek parasıda olmayabilir.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı