U Umutcan67 Centipat Katılım 14 Kasım 2021 Mesajlar 24 Yer Zonguldak Daha fazla Sistem Özellikleri B450M-A PRO MAX RYZEN 3 1200 GT1030 8GB RAM Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 14 Kasım 2021 #11 Bus Simulatör yüklüyorum inş açar
zafer sohbet Decapat Katılım 21 Haziran 2023 Mesajlar 41 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Temmuz 2023 #12 buraya oyun bakmaya geldim driver guncelleyip gidiyorum eyvallah Hououin Kyouma dedi: Sürücün güncel mi? Değil ise ilktekini indirin ve kurun. Intel® Core™ i5-3230M Processor (3M Cache, up to 3.20 GHz) rPGA Downloads, Drivers and Software | Intel Intel® Core™ i5-3230M Processor (3M Cache, up to 3.20 GHz) rPGA - Download supporting resources inclusive drivers, software, bios, and firmware updates. www.intel.com Grafik ayarları yapmayı da unutmayın. Menü güç ayarlarında maksimum güç olarak ayarlayın. Genişletmek için tıkla... Ben oyun bakmaya geldim driver guncelleyip gidiyorum eyvallah.
buraya oyun bakmaya geldim driver guncelleyip gidiyorum eyvallah Hououin Kyouma dedi: Sürücün güncel mi? Değil ise ilktekini indirin ve kurun. Intel® Core™ i5-3230M Processor (3M Cache, up to 3.20 GHz) rPGA Downloads, Drivers and Software | Intel Intel® Core™ i5-3230M Processor (3M Cache, up to 3.20 GHz) rPGA - Download supporting resources inclusive drivers, software, bios, and firmware updates. www.intel.com Grafik ayarları yapmayı da unutmayın. Menü güç ayarlarında maksimum güç olarak ayarlayın. Genişletmek için tıkla... Ben oyun bakmaya geldim driver guncelleyip gidiyorum eyvallah.