Mafia 2, Tomb Raider, Gta 4, NFS Carbon vesaire.
Hocam 3500 civarı bütçem var yani bir bilgisayar almak istiyorum pes 21 veya 20 kaldırsa yeter bir öneriniz varmıdır?Ekran kartı yoksa eğer kelimenin tam anlamıyla hiçbir şey, 3K etmez zaten, Ryzen 2200G bir sistem toplanır muhtemelen 4K civarına rahatça.
Bu bütçede PES 20-21 hayel, en fazla PES 2017 açabilir ekran kartı yeterliyse. Sorun bir isterseniz.Hocam 3500 civarı bütçem var yani bir bilgisayar almak istiyorum pes 21 veya 20 kaldırsa yeter bir öneriniz var mıdır?
Hocam 3500 civarı bütçem var yani bir bilgisayar almak istiyorum PES 21 veya 20 kaldırsa yeter bir öneriniz var mıdır?
@SerdarT35
Hocam laptop adam ilanda ekran kartı belirtmemiş.
Baktım hocam 3500 toplam pazarlık yaptıtırdığım gibi kasa bir yerden bulcam monitör var evde kasa ve söyledikleriniz dışında bir şey almama gerek varmı mouse klavye hariçÖnerim net hocam, piyasayı araştır. Ryzen 1. nesil işlemcilere bak RX470 ve üstü ekran kartlarına bak. Şimdilik 8 GB RAM al, A320 anakart bak(hem sıfır bak hem ikinci el çünkü bazen sıfır ikinci elden ucuz oluyor). 3.5k ya biraz imkansız ama 4-5 arası bu dediklerimi rahat yaparsın muhtemelen. İkinci el PC toplama işi biraz sabır gerektiriyor. Zaten o istediklerini bu sistem asla kaldırmaz almak istediğinden bahsediyorum.
ekran kartını biliyormusun peki istersen birazdaha biriktir para öyle al ama sana kalmış karar senin.Baktım hocam 3500 toplam pazarlık yaptıtırdığım gibi kasa bir yerden bulcam monitör var evde kasa ve söyledikleriniz dışında bir şey almama gerek varmı mouse klavye hariç
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.