i5-3230M Sistem Nasıl?

agamers

Decapat
Merhaba,arkadaşlar verdiğim linklerde ki resimlerde göründüğü gibi bir sistemim nasıl bir sistem?Oyun falan açabilir miyim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Hala gideri var bence. Günlük kullanım için fazlasıyla yeterli. Oyun olarak da Battlefield 5, Assassin's Creed Odyssey gibi güncel ve ağır oyunları oynatamaz. Ama LOL, CS:GO gibi oyunları oynatabileceğini düşünüyorum.

Aynı sistem bende var günlük kullanım için süper ama oyun oynuycam dersen çok bir performans bekleme bu arada ben GTA 5 normal ayarlarda oynayabiliyorum [emoji4]

Son düzenleyen: Moderatör:
Aynı sistem bende var günlük kullanım için süper ama oyun oynuycam dersen çok bir performans bekleme bu arada ben GTA 5 normal ayarlarda oynayabiliyorum [emoji4]
Günlük kullanım için yeterli ama direk oyun için alacaksanız pek bir şey beklemeyin.
Güzel,bu arada ben yazılımcılık kursu alıyorum.Program konusunda işime yararmı peki?

Yeterli gelecektir. İlk nesil i3 işlemcili eski bir dizüstü bilgisayara sahip olan arkadaşım bilgisayar mühendisliğini bitirmek üzere.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…