i5 3230M sistem Valorant kaydı ve yayını kaldırabilir mi?

Electron

Femtopat
Daha fazla  
Merhabalar,

i5 3230M 2.60GHz işlemcim, 8 GB RAM'im, 64 Bit Windows 10 Pro işletim sistemim (2015 sürümünde), 700GB'a yakın HDD'm var. Valorant'ta 78FPS alabiliyorum. 9 yıllık emektarım ile video kaydı veya yayın yapabilir miyim? Oyun içi FPS'i maksimum 60'a çekip kayıt alsam bilgisayar o kadar çok zorlanmaz diye düşünüyorum. Bilgilendirirseniz sevinirim :)

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben CS:GO'da sabit 300FPS alıyorken Radeon ReLive ile ekran kaydı alınca 150'lere falan düşüyor. Bence oynanılabilir seviyede kalmayacaktır.
Hocam ekran kartında bir sorun olmasın bende maksimum 10-20 fps fark oluyor Rx 570 ile. Ekran kaydının o kadar fps düşüreceğini düşünmüyorum eğer imzada ki sisteme sahipseniz

Hocam ekran kartında bir sorun olmasın bende maksimum 10-20 FPS fark oluyor RX 570 ile. Ekran kaydının o kadar FPS düşüreceğini düşünmüyorum eğer imzada ki sisteme sahipseniz

Ekran kartı 5-6 yıllık kart yoruldu artık. Kuzenim kendine 1660S aldı eskisini bana verdi. Artık pek takmıyorum. Sağ olsun WattMan hatası yüzünden çok ban yedim CS:GO'dan :)

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı