i5 3230M sistem Windows 10'a yükseltilmeli mi?

Teknomo2

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba, bilgisayarımda Windows 8 bulunmakta ama bazı programlar Windows 8'de çalışmıyor. Örneğin node.js Windows 8.1 istiyor. Ben de bilgisayarıma Windows 10 kurmaya karar verdim. Bilgisayarımda SSD bulunmuyor, harddisk var ve şu an Windows 8'de bilgisayar 10 sn'de açılıyor. Microsoft'un kurma aracından kuracağım, sizce değer mi?

Bilgisayarın donanımı:
Intel Core i5 3230M.
AMD Radeon HD7670M.
6 GB RAM.
356 GB harddisk.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam Ram miktarınızı arttırın öyle yükseltin yoksa sıkıntı çekersiniz.

Windows 10 Home 20h2 sürümünü kurabilirsiniz. HDD sağlığınız iyi durumda ise gayet rahat bir şekilde kullanırsınız.

Windows kurma aracına intiyacınız yok Technopat'tan ISO indirin ve Rufus'dan yazdırın USB belleğe

HDD sağlığı yerindeyse kullanabileceğinizi düşünüyorum.

Son düzenleme:
Size yakın bir sistem şu an Windows 10 kullanıyorum. Gayet akıcı ve hızlı.

Windows kurma aracına intiyacınız yok Technolat'tan ISO indirin ve Rufus'dan yazdırın USB belleğe.

HDD sağlığı yerindeyse kullanabileceğinizi düşünüyorum.

Windows kurdan kurcam flash belleğe ISO atmakla uğraşmak istemiyorum kurma aracında format atabiliyoruz değil mi Windows 10'a geçerken.
Size yakın bir sistem şu an Windows 10 kullanıyorum. Gayet akıcı ve hızlı.

Zaten altta gözüküyor donanımınız.

Windows kurdan kurcam flash belleğe ISO atmakla uğraşmak istemiyorum kurma aracında format atabiliyoruz değil mi Windows 10'a geçerken.
Evet atabiliyorsunuz. Nasıl yapacağınızı bilmiyorsanız ayrı bir konu açıp beni etiketleyebilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…