Cihaz adı desktop-ebd3ooı
İşlemci Intel(R) Core(tm) i5-3230M CPU @ 2.60GHz 2.60 GHz.
Takılı RAM 4,00 GB (kullanılabilir: 3,90 GB)
Sistem türü 64 Bit işletim sistemi, X64 tabanlı işlemci.
İşlemci ve RAM belleğin, minimum istenilen sistem gereksinimlerini az da olsa karşılamakta. Fakat ekran kartın bulunmadığı için akıcı bir performans alamazsın...
Intel HD Graphics dahili GPU yaklaşık 10-15 fps verir. Bunun içinde PC ye GTA5 kurmana değmez.
Cihaz adı desktop-ebd3ooı
İşlemci Intel(R) Core(tm) i5-3230M CPU @ 2.60GHz 2.60 GHz.
Takılı RAM 4,00 GB (kullanılabilir: 3,90 GB)
Sistem türü 64 Bit işletim sistemi, X64 tabanlı işlemci.
Çok düşük grafikte oynaman lazım çözünürlük seviyesini de aşağıda tutman lazım ekran kartı yok gördüğüm kadarıyla, dediğim şekilde oynarsan yine oyun araba sürmene engel olmaz sanırım
Hocam 3.nesil i7 kullanmaktayım HD4000 yani 35 40 FPS 720p de oynatıyor. Bir tık zor madem hafızanız var indirip deneyebilirsiniz. Ama öngörüm şu ki oynayamazsınız
göz atabilirsiniz.
Çok düşük grafikte oynaman lazım çözünürlük seviyesini de aşağıda tutman lazım ekran kartı yok gördüğüm kadarıyla, dediğim şekilde oynarsan yine oyun araba sürmene engel olmaz sanırım
Hocam 3.nesil i7 kullanmaktayım HD4000 yani 35 40 FPS 720p de oynatıyor. Bir tık zor madem hafızanız var indirip deneyebilirsiniz. Ama öngörüm şu ki oynayamazsınız
göz atabilirsiniz.
i5 kullanıyorum ekran kartımız aynı, çok düşük performans vereceğini sanmıyorum, diskimde 430 GB boş alan bulunuyor, pil ömrüm nihai performans seçeneğinde, animasyonlar kapalı. Yani 12 yıllık bilgisayara ruh verdim gibi hissediyorum
Hocam bence oynarsınız ekstra performans packlari var onlarla oynarsınız. Very Low End PC Settings.xml bununla 40 50 FPS alırsınız gibime geliyor ama kesin değil bu düşebileceğiniz en alt ayarlar. Bir deneyin en kötü silersiniz.
İşlemci ve RAM belleğin, minimum istenilen sistem gereksinimlerini az da olsa karşılamakta. Fakat ekran kartın bulunmadığı için akıcı bir performans alamazsın...
Intel HD Graphics dahili GPU yaklaşık 10-15 fps verir. Bunun içinde PC ye GTA5 kurmana değmez.
Intel HD Graphics 4000.
Toplam bellek-1792
Paylaşılan bellek-1792
VRAM-0
PC 60 Hz.
Reis ekran kartım bulunuyor Intel HD Graphics 4000.
Artık ne kadar oynatır bilemiyorum.
i5 kullanıyorum ekran kartımız aynı, çok düşük performans vereceğini sanmıyorum, diskimde 430 GB boş alan bulunuyor, pil ömrüm nihai performans seçeneğinde, animasyonlar kapalı. Yani 12 yıllık bilgisayara ruh verdim gibi hissediyorum
Sen dediğim şekilde oynarsan yine araba sürmene engel olmaz durumunu bilmiyorum ama sistemi değiştirebiliyorsan kısa süre içerisinde değiştir o PC daha fazla yaşayamaz.
Vallaha 50 kez sıfırladığımı düşünüyorum, editörlük yapıyorum Adobe After Effects uygulamasında ölüp ölüp diriliyordum, en basit videonun render süresi 2 saatti
Hocam bence oynarsınız ekstra performans packlari var onlarla oynarsınız. Very Low End PC Settings.xml bununla 40 50 FPS alırsınız gibime geliyor ama kesin değil bu düşebileceğiniz en alt ayarlar. Bir deneyin en kötü silersiniz.
Çözüm olarak işaretlediğin için teşekkürler;
Aklıma gelen oyunlar bunlar, fakat hiç birinden yüksek performans bekleme
Minecraft, Don't Starve, Terria, The Forest