E emrebaba644 Hectopat Katılım 16 Şubat 2017 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Şubat 2017 #1 Oyunlarda düşük FPS alıyorum, ekran kartım kötü mü bilmiyorum ama düşük oyunlarda bile kasmalar oluyor. Çözümü var mıdır? Sistem özellikleri: Intel Core i5-3230m 4 GB RAM Nvidia GeForce 610M 2 GB Şimdiden teşekkürler. Son düzenleyen: Moderatör: 16 Şubat 2017
Oyunlarda düşük FPS alıyorum, ekran kartım kötü mü bilmiyorum ama düşük oyunlarda bile kasmalar oluyor. Çözümü var mıdır? Sistem özellikleri: Intel Core i5-3230m 4 GB RAM Nvidia GeForce 610M 2 GB Şimdiden teşekkürler.
Birisi Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 2 Haziran 2014 Mesajlar 2.501 Makaleler 11 Çözümler 2 Yer İstanbul 16 Şubat 2017 #2 Ekran kartı bu zamanın oyulnarına pek uygun değil. Çözünürlük düşürerek FPS arttırmaya çalışın ama pek fayda etmeyebilir.
Ekran kartı bu zamanın oyulnarına pek uygun değil. Çözünürlük düşürerek FPS arttırmaya çalışın ama pek fayda etmeyebilir.
balyiyen Hectopat Katılım 26 Aralık 2020 Mesajlar 95 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Mayıs 2022 #3 emrebaba644 dedi: Oyunlarda düşük FPS alıyorum, ekran kartım kötü mü bilmiyorum ama düşük oyunlarda bile kasmalar oluyor. Çözümü var mıdır? Sistem özellikleri: Intel Core i5-3230m 4 GB RAM Nvidia GeForce 610M 2 GB Şimdiden teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Ram artırabilirsin baya geç oldu ama yinede yazmak istedim windows 10 kullanyorsan ufak tefek ayarlar yaparak çözersin aynı işlemci ve ekran kartı bende de var mta oynuyorum 90 fps mc oynuyorum 120 fps valorant 80 fps gibi
emrebaba644 dedi: Oyunlarda düşük FPS alıyorum, ekran kartım kötü mü bilmiyorum ama düşük oyunlarda bile kasmalar oluyor. Çözümü var mıdır? Sistem özellikleri: Intel Core i5-3230m 4 GB RAM Nvidia GeForce 610M 2 GB Şimdiden teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Ram artırabilirsin baya geç oldu ama yinede yazmak istedim windows 10 kullanyorsan ufak tefek ayarlar yaparak çözersin aynı işlemci ve ekran kartı bende de var mta oynuyorum 90 fps mc oynuyorum 120 fps valorant 80 fps gibi