i5 3230M ve HD 4000 The Forest kaldırır mı?

Makaleler
1
Yer
Ankara
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar, size bir sorum olacaktı. Bende Casper Nirvana laptop var. 4 GB RAM, Intel HD Graphics 4000 ve i5 3230M 2.60 GHz işlemcisi var. Sizce The Forest'i düşük ayarlarda kaldırır mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
kardeşim ekran kartın dx 11 olduğu için optimizasyon daha iyi sağlanacaktır 1 tane fps paketiyle kesinlikle 40 fps alacağına inanıyorum yani kaldırır bece şunu izle kur öyle dene :
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Evet kaldırır ben bu sistemle en düşük ayarlarda 30 fps alıyorum.
İntel celeron g550 2.6ghz
İntel hd graphics 2000
4 gb ram ddr3 1333mhz
sizce en düşükte kasarmı peki ?
kardeşim ekran kartın dx 11 olduğu için optimizasyon daha iyi sağlanacaktır 1 tane fps paketiyle kesinlikle 40 fps alacağına inanıyorum yani kaldırır bece şunu izle kur öyle dene :
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

benim bilgisayar sizce en düşükte kasarmı ? cevaplarsanız sevinirim

Son düzenleme:
sizce en düşükte kasarmı peki ?
Büyük ihtimal evet ama o videodakileride yaparsan büyük ihtimal 50 fps alıırısn ama çözünürlük 800x600 felan yap anca.
Merhaba arkadaşlar, size bir sorum olacaktı. Bende Casper Nirvana laptop var. 4 GB RAM, Intel HD Graphics 4000 ve i5 3230M 2.60 GHz işlemcisi var. Sizce The Forest'i düşük ayarlarda kaldırır mı?

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı