Her seyi düzgünce yaptıktan sonra -x olmadan boot edemiyorum. Güvenli modda açılıyor sorunsuz fakat USB görmediği için geri kalan driver kuramıyorum. Aşağıda güvenli mod olmadan aldığım hata resimleri, ne yapmam gerekiyor acaba?
USB görmemesi -x komutundan kaynaklanmıyor. Mac FAT ve NTFS usbleri okumaz. Eğer evde başka bilgisayar varsa USB'yi HFS+ biçimlendirip Paragon HFS+ For Windows kur. Bu programla HFS+ usb'lere dosya atabiliyorsun.
Build Ryazan yere tıkla, açılan pencerede sol altta install var. Bunu yaptıysan kext kurulmuştur. Sonrasında yapman gereken, sistemini yeniden başlatmak. Sonra dene bakalım USB görüyormu sistem.
Build Ryazan yere tıkla, açılan pencerede sol altta install var. Bunu yaptıysan kext kurulmuştur. Sonrasında yapman gereken, sistemini yeniden başlatmak. Sonra dene bakalım USB görüyormu sistem.
Ben -x boot edebildiğim için daha multibeasti kuramadım. Güvenli modda kurulum yaptığım için USB göremiyorum ki ordan multibeast ve diğer clover confi kurulumunu yapayım. Güvenli modda USB nasıl görebilirim?
Resimler o kadar bulanikki ne olduğu anlaşılmıyor. Bayağı uğraşmak lazım ne yazıyor orda, anlamak için. Sistemin ne bilmiyorum paylaşmamışşın çünkü. GraphicsEnabler=No, olmazsa GraphicsEnabler= Yes komutları ile açmayı dene.