i5 3330 alınır mı?

Fenerbahçelii

Hectopat
Yer
Ankara
Daha fazla  
Sadece alınır mı? RDR 2 Valorant gibi oyunlarda iyi performans verir mi? R9 270 ile darboğaz yapar mı? Rica ediyorum başka işlemci önermeyin.

Kaç FPS vereceğini kestiremiyorum fakat işlemci ve ekran kartı yeterli düzeyde değil 720p Low oynanabilir ama zevk alamazsın.

İşlemciyi bilmiyorum fakat ekran kartı oynanmaz seviyede mi? GTX 1050 ekran kartı ile eşit bir ekran kartı neye göre yapıyorsunuz bu yorumları siz?

İşlemciyi bilmiyorum fakat ekran kartı oynanmaz seviyede mi? GTX 1050 ekran kartı ile eşit bir ekran kartı neye göre yapıyorsunuz bu yorumları siz?

Dostum oynanmaz seviye demiyorum. Açarsan zevk alamazsın diyorum. oyunun önerilen sistem gereksinimlerine göre yorum yapıyorum ve senin sitemin ekran kartı ve RAM olarak daha aşağıda. Yine de sen bilirsin.

Hocam i5-3470 alın en azından.

Hocam olsa alacağım Ankara için de yok hocam.
Dostum oynanmaz seviye demiyorum. Açarsan zevk alamazsın diyorum. Oyunun önerilen sistem gereksinimlerine göre yorum yapıyorum ve senin sitemin ekran kartı ve RAM olarak daha aşağıda. Yine de sen bilirsin.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Son teste bakar mısınız hocam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…