i5 3330 alınır mı?

Şahsi fikrim bu tarz eski platformlarda 4 çekirdek 8 thread sunan Xeon'ya da i7 modellere bakmak. 4. nesil i5 sistemim var bir yıl önce kardeşime devrettim, GTA V'de bile işlemci yetersiz kaldığını hissettiriyor.

Pardon başlığı görmedim. Valorant'ta biraz sıkıntı olabilir.

Ne kadarlık olur? Hocam ben anakart + işlemciyi 950 TL'ye alacağım + 8 GB RAM alacağım ileri zamanlarda 5 6 ay sonrada Ankara için de bulunursa da i7 2600 veya i5 3470 alsam olur mu?

Hocam olsa alacağım Ankara için de yok hocam.
https://www.hepsiburada.com/intel-c...cpc.6802-IT.dsa.camp1635354706adgr59854405182 Buraya bakabilirsin.
Denemekte fayda var.

Şahsi fikrim bu tarz eski platformlarda 4 çekirdek 8 thread sunan Xeon'ya da i7 modellere bakmak. 4. nesil i5 sistemim var bir yıl önce kardeşime devrettim, GTA V'de bile işlemci yetersiz kaldığını hissettiriyor.

Hocam Ankara içinde bulunmuyor Max 1100 TL varsa link atar mısınız? Anakart ve işlemci bu arada.

Hocam ben işlemci + anakart arıyorum 1100 TL siz 800 TL sadece işlemci atıyorsunuz.

Alınmaz, bütçe varsa 4700K veya 4700 ailesi alınabilir. Bunlara bile para yetmiyorsa 4 nesil i5 ve 6 nesil i5 alınabilir.

Son olarak performansı sizi sevindirmez.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…