i5 3330, GT 1030 için yeterli mi?

Mehmet Naci

Decapat
Çok uzun süre oynamayacağımdan dolayı sırf birkaç oyun için basit birkaç yenilik yapmak istedim. Intel Core i5-3330 3.00 GHz bir işlemcim var. GT 1030 almak istiyorum. Sadece oynamak istediğim birkaç oyun için yeterli bir ekran kartı. Darboğaz yapar mı? 300W bir PSU GT 1030 için yeterli midir? Şimdiden teşekkür ederim.

Son düzenleyen: Moderatör:
İşlemci fazlasıyla yeterli, darboğaz yapmaz. 300W değer olarak yeterli fakat tam değerini verdiğini düşünmüyorum. 450-500W değerinde geleceğe yönelik bir PSU almanız daha iyi olacaktır.

İşlemci fazlasıyla yeterli, darboğaz yapmaz. 300W değer olarak yeterli fakat tam değerini verdiğini düşünmüyorum. 450-500W değerinde geleceğe yönelik bir PSU almanız daha iyi olacaktır.
Teşekkürler. Peki bunun yanında yeni bir ekran kartı ve yeni bir ram taktıktan sonra yapmam gerekenler nelerdir ? Format atmam gerektiğini söyleyenler oldu, ne kadar doğrudur ?

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı