İ5-3330 GTX 970 İle Darboğaz Yapar Mı?

joker1616

Megapat
Daha fazla  

Eski konularımı takip eden bilir gtx970 li bir sistem toplamayı düşünüyorum. Bu da şu anki sistemim yani i5 3330 işlemciyi ve 4 GB RAM'i çıkartıp yeni toplayacağım sisteme taksam ne sonuç alırım? Üzerine 8 GB da RAM takmayı düşünüyorum. Yani toplamda 12 GB olucak. i5 3330 gtx970 ila darboğaz yapar mı ?

Son düzenleyen: Moderatör:
Vatanda stokta yok işlemciniz 2.el satıp i5 4590 almanız daha iyi olur.

Sanmıyorum bir kaç video izledim pek bi darboğaz söz konusu değil. Ram konusuna gelince alacağın 8 GB Ram'i kullanabilirsin +4 daha eklemene gerek yok.

Gitsin i5 işlemci yerine 2 yıl sonra çöp olacak i3 4160 mu alsın ?
Çok sert çıkışmışsınız. Neyse bir şey demiyorum size.

Öncelikle arkadaşı bütçesini bilmiyorum. O yüzden ucuz bir şey söyledim. Yoksa 5960X önerirdim. Ya da 4790K. Siz hangi modelinden bahsediyorsunuz İ5'in. Arkadaşa söyleyin de bilsin.

Ayrıca 4 GB 'ın yanına 8GB değil bir 4 GB RAM koymalısınız bence. Dual channel çalışmış olurlar böylece. RAM'in 12 olması doğru değil. 2'nin kuvvetleri şeklinde olmalı RAM'ler.

Al bi GTX 970 +8 GB Ram bak keyfine. Psu kaç Watt? Kasanda küçük olabilir GTX 970 için. Gerçi Ram'inizin markasını ve hızını yazarsanız sadece 4 GB bir ekleme yeter.

Özür dilerim sert çıkışım için. Öpüşüp barışalım

Ben işlemcisinin Vatan'da stokta olmadığını, satabilirse satıp azıcık üstüne para koyup i5 4590 alması gerektiğini söyledim.

İ3 4160 daha çok darboğaz yapabilir hem.

Ben işlemcisinin Vatan'da stokta olmadığını, satabilirse satıp azıcık üstüne para koyup i5 4590 alması gerektiğini söyledim.

İ3 4160 daha çok darboğaz yapabilir hem.

Sarılmalı smiley bulamadım maalesef.

Ben orada sizin mesajınıza cevap şeklinde yazmamıştım zaten. Yani 4590 yerine 4160 demeyi kastetmedim. Üstüne para koyabilirse tabii ki de 4590 almalı.

4160 yanlış bilmiyorsam 980 TI'a bile darboğaz yapmıyor

Onu ben bilmem Ama kanımca işlemcisini satarak (490'a falan satabilir) üstüne 100 TL koyup 4590 almalı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…