fruther Hectopat Katılım 1 Nisan 2020 Mesajlar 337 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Mart 2021 #1 İşletim sistemimi Windows 10'a yükselttim fakat RAM GTA V için yetersiz kalmaya başladı. Sistemimde Kingston HyperX Black 4 GB ve Kingston ValueRAM 2 GB takılı. RAM önerisi yapabilir misiniz?
İşletim sistemimi Windows 10'a yükselttim fakat RAM GTA V için yetersiz kalmaya başladı. Sistemimde Kingston HyperX Black 4 GB ve Kingston ValueRAM 2 GB takılı. RAM önerisi yapabilir misiniz?
Murat159 Centipat Katılım 28 Şubat 2021 Mesajlar 1.253 Çözümler 17 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Mart 2021 #2 Mainboard sekmesinin görüntüsünü atmalısınız. Anakartınızda kaç RAM slotu var? Her biri max kaç GB RM destekliyor bilgi verilebilir bu sayede.
Mainboard sekmesinin görüntüsünü atmalısınız. Anakartınızda kaç RAM slotu var? Her biri max kaç GB RM destekliyor bilgi verilebilir bu sayede.
fruther Hectopat Katılım 1 Nisan 2020 Mesajlar 337 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Mart 2021 #3 Murat159 dedi: Mainboard sekmesinin görüntüsünü atmalısınız. Anakartınızda kaç RAM slotu var? Her biri Max kaç GB rm destekliyor bilgi verilebilir bu sayede. Genişletmek için tıkla... 2 slot var fakat 4 tane gözüküyor SPD kısmında.
Murat159 dedi: Mainboard sekmesinin görüntüsünü atmalısınız. Anakartınızda kaç RAM slotu var? Her biri Max kaç GB rm destekliyor bilgi verilebilir bu sayede. Genişletmek için tıkla... 2 slot var fakat 4 tane gözüküyor SPD kısmında.
Murat159 Centipat Katılım 28 Şubat 2021 Mesajlar 1.253 Çözümler 17 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Mart 2021 #4 16 GB RAM desteği var görünüyor üretici sitesinde. 2x8 GB RAM kullanabilirsiniz. SSD & RAM Upgrades | crucial.com Compatible upgrades unavailable for your device due to system issues or missing data. Please try again later. www.crucial.com
16 GB RAM desteği var görünüyor üretici sitesinde. 2x8 GB RAM kullanabilirsiniz. SSD & RAM Upgrades | crucial.com Compatible upgrades unavailable for your device due to system issues or missing data. Please try again later. www.crucial.com
fruther Hectopat Katılım 1 Nisan 2020 Mesajlar 337 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Mart 2021 #5 Murat159 dedi: 16 GB RAM desteği var görünüyor üretici sitesinde. 2x8 GB RAM kullanabilirsiniz. SSD & RAM Upgrades | crucial.com Compatible upgrades unavailable for your device due to system issues or missing data. Please try again later. www.crucial.com Genişletmek için tıkla... Teşekkürler, marka ve model öneriniz nedir?
Murat159 dedi: 16 GB RAM desteği var görünüyor üretici sitesinde. 2x8 GB RAM kullanabilirsiniz. SSD & RAM Upgrades | crucial.com Compatible upgrades unavailable for your device due to system issues or missing data. Please try again later. www.crucial.com Genişletmek için tıkla... Teşekkürler, marka ve model öneriniz nedir?