i5 3330 Tabanlı Sistem Ne kadar Eder?

Murathc

Hectopat
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Merhaba arkadaşlar,

Sizlere bir şey sormak istiyorum. Benim bir bilgisayarım var. Bu bilgisayarı alalı 7 ay kadar oluyor. Toplama bir bilgisayar ve garantileri devam ediyor. Sizce bu bilgisayar kaç para eder?

Özellikleri:

Anakart: ASUS Z77-A
İşlemci: Intel(R) Core(TM) i5 3330 CPU @3.00 GHz (Overcloack 3102Ghz)
Ekran Kartı: AMD Radeon HD 7800 (2GB EKRAN KARTI)
RAM KAPASİTESİ: 8GB ( 1366MHz hızında diye biliyorum.)
HDD: 465 GB

Son çıkan oyunları rahatlıkla kaldırabilen bir bilgisayardır. Satmak istiyorum. Sizinde tavsiyenizi almak istedim. Kaç paraya satabilirim? Yorumlarınızı bekliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Elden satarsan 1000 TL. Üstü gider. 3.şahıs ve bilgisayarcı 700 TL. fiyat biçer canın sıkılır.
Bide detayları ve güncel fiyatları öğren. 1333 Mhz DDR3 bellekler de. 500 GB Harddisk de. Sata 2 mi 3 mü?
7800 GPU diye ekran kartı yok. 7850 veya 7870 GPU var. Hangisi markası ekstra fanı bilmem neyi var mı?
Anakartın da farklı aksesuar varsa ön plana çıkar. Bunu almak isteyenin de hepsi işin kurdu değil biraz göz boya... Temizlik yapıp güzel resim koy özellikle çalışırken...
Deneyimli arkadaşlar parça parça veya bölüm bölüm sat (Anakart+Ram+İşlemci ) diyorlar.

Elden satarsan 1000 TL. Üstü gider. 3.şahıs ve bilgisayarcı 700 TL. fiyat biçer canın sıkılır.
Bide detayları ve güncel fiyatları öğren. 1333 Mhz DDR3 bellekler de. 500 GB Harddisk de. Sata 2 mi 3 mü?
7800 GPU diye ekran kartı yok. 7850 veya 7870 GPU var. Hangisi markası ekstra fanı bilmem neyi var mı?
Anakartın da farklı aksesuar varsa ön plana çıkar. Bunu almak isteyenin de hepsi işin kurdu değil biraz göz boya... Temizlik yapıp güzel resim koy özellikle çalışırken...
Deneyimli arkadaşlar parça parça veya bölüm bölüm sat (Anakart+Ram+İşlemci ) diyorlar.

Bilgisayar hakkında işte pek bir bilgim yok daha yeni yeni .... bu tavsiyelerine uyucam çok teşekkür ederim.

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı