i5 3330 ve GTX 1050 Ti darboğaz yapar mı?

199908

Kilopat
Arkadaşlar 720P'de %40 işlemci darboğazı yaptığını gördüm. Hesapladığım sitede sizce ne anlama geliyor? Yardımcı olursanız sevinirim. Aynısını GTX 1650 için de gördüm.

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar 720P'de %40 işlemci darboğazı yaptığını gördüm. Hesapladığım sitede sizce ne anlama geliyor? Yardımcı olursanız sevinirim. Aynısını GTX 1650 için de gördüm.

%40 darboğaz ciddi bir rakam, %20 ve üstü pek önerilmiyor.

Sitelere fazla güvenmeyin. Zaten bizde de çoğu yasaklı. 720P için bile o kadar olacağını zannetmiyorum. 1080P içinse genel olarak kullanabilirsiniz. İşlemci odaklı oyunlarda olabilir. Zaten darboğaz teknik olarak sisteme zarar vermez.

Yapması demek ne anlama geliyor yani oyun oynarken falan?

Yanlışım olabilir ama bildiğim kadarıyla oyunlarda GPU'dan tam performans alamazsın diye biliyorum arada drop falan yiyebilirsin.

Yanlışım olabilir ama bildiğim kadarıyla oyunlarda GPU'dan tam performans alamazsın diye biliyorum arada drop falan yiyebilirsin.
Örnek olarak oynayacağım oyunlar: Watch Dogs Legion, Red Dead Redemption 2, Dying Light 2, Cyberpunk 2077 gibi vb. oyunlar.

Örnek olarak oynayacağım oyunlar: Watch Dogs Legion, Red Dead Redemption 2, Dying Light 2, Cyberpunk 2077 gibi vb. oyunlar.

Hocam 1050 Ti ile bu oyunlar biraz zor gibi oynatsa da düşük ayarlarda anca.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…