VeigaR Decapat Katılım 7 Ocak 2023 Mesajlar 216 Makaleler 1 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Şubat 2023 #11 Arda sefa dedi: Arkadaşlar RX 550 4 GB OC versiyon i5 3330S islemciye sahibim God of War'ı 720p Low FSR: Dengeli de 30-40 FPS alır mıyım? Genişletmek için tıkla... Dostum şu videoyu izleyerek az çok fikir sahibi olabilirsin Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Arda sefa dedi: Arkadaşlar RX 550 4 GB OC versiyon i5 3330S islemciye sahibim God of War'ı 720p Low FSR: Dengeli de 30-40 FPS alır mıyım? Genişletmek için tıkla... Dostum şu videoyu izleyerek az çok fikir sahibi olabilirsin Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
5 530546 Decipat Katılım 14 Mart 2022 Mesajlar 3.804 Çözümler 1 2 Şubat 2023 #12 VeigaR dedi: Dostum şu videoyu izleyerek az çok fikir sahibi olabilirsin Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Ben mi yanlış görüyorum yoksa FSR açıkken FPS mi düşüyor?
VeigaR dedi: Dostum şu videoyu izleyerek az çok fikir sahibi olabilirsin Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Ben mi yanlış görüyorum yoksa FSR açıkken FPS mi düşüyor?